Warto sprawdzić :) Bartek na pewno coś podpowie i pewnie zaproponuje :)
bartek to pewnie ktos z kingsoftu ? Jeżeli tak to słabo - nie chce jechać 160 Km (w jedną strone) by w najgorszym wypadku wrocic spowrotem z niczym i informacją że musze pół silnika wymienić. wole w Warszawie (na miejscu to zrobic).
Tak...
180km :D
Każdy robi gdzie chce...
Powiem Ci, że dziwne masz podejście ale rób gdzie chcesz. Chciałem być miły i podpowiedzieć. Nie musisz korzystać z moich rad...
Pozdrawiam
czy ja wiem czy dziwne ? racjonalne chyba.
Mówisz, że ci turbo słabo pompuje, ja wychodzę z inicjatywą i proponuje pomoc. Ty ją odmawiasz w niezbyt kulturalny sposób. Nie wiem czemu w takim razie spamujesz w tym temacie i robisz zamieszanie...
Mówiąc warto sprawdzić miałem na myśli...
DYNO DAY - KINGSOFT OST 19.05, 26.05 Zapraszamy
Lista:
1. Szymanek31
2. JohnTitor 1.9 ALH
3. cloud_mj S3 APY
4. kacek ASZ
5. Ziuutek AGR
6.
7.
8.
9.
10.
Lista:
1. Szymanek31
2. JohnTitor 1.9 ALH
3. Ziuutek AGR
4. kacek ASZ
5.
6.
7.
8.
9.
10.
A C4 1.6hdi 90KM dalo by sie zrobic? jaki tam sterownik siedzi i ile $ :)
Witam.
Zanim dopiszę się na listę, chciałbym wiedzieć jaki będzie koszt przy silniku 1.9 101 KM AXR z '02 roku?
z tego co jest napisane w pierwszym poscie EDC15 to koszt 900 zlotych:P
I wszystko jasne, tylko do tej pory nie wiedziałem, że taki sterownik u mnie siedzi:) Mam jeszcze jedno pytanko, jeśli można w ogóle na nie odpowiedzieć...jaki jest średni przyrost mocy i momentu po takim chipie? Nie myślę o wielkich osiągach, zależy mi na tym, żeby silnik był nie był wyżyłowany na maksa i żeby jeszcze trochę pośmigał po takim zabiegu:)
myślę, że to zależy od ogólnej kondycji mechanicznej auta (głównie turbo, silnika). Nie da się powiedzieć, że Bartek obieca Ci ileś tam, bo zapewne przyrost będzie do takiej mocy, na ile pozwala na to auto. Możesz poczytać dział wykresów z hamowni, podbnych motorów i tego jaki przyrost mocy osiągnęły.
Info aktualne w 1 poście
EDC15 w grupowym 700zł, indywidualnie 900zł. Przyrost od 135-140KM, warunek ze auto jest sprawne.
Artek niemożliwe żeby w tym samochodzie był EDC15, jak już jest BOSH to na pewno edc16, koszt 900zł
Raczej nie trzeba, bo jest ok :)
Wstepnie sie pisze.. tutaj jakis domorosly tuningowec probowal cos dzialac.. odzyskam kase i jade :)
Czy peugeota 607 2.2 hdi 133km EDC15 z FAP w automacie da rade zrobic? moze zostac FAP czy trzeba go wycinac bo go bedzie blokowal?
Jaki jest przebieg auta??
P.S. Prośba aby takie pytania kierować w dziale "pytania do firmy KINGSOFT" :thumbright:
Filtry, olej zmienione, jutro będzie wymiana rozrządu także dopisuję sie do listy :)
Lista:
1. Szymanek31
2. JohnTitor 1.9 ALH
3. Ziuutek AGR
4. kacek ASZ
5. dami8705 AXR
6.
7.
8.
9.
10.
Dzwoniłem do firmy KingSoft w sprawie grupowego chiptuningu. Mam podesłać aktualną listę osób, którzy są chętni u nich na wizytę.
Niech wpisują się na listę osoby, które w najbliższym czasie chcą odwiedzić tą firmę
Lista:
1.sebaWR
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ja bym był chętny ale dopiero za 2 miechy. Jak coś to dajcie znać na PW.
osobna lista ruszy na forum a4club (liczę, że jak coś nie będzie problemu z połączeniem się...?)
Lista:
1.sebaWR
2.=OnYx= 1.9 AVF (A4 B6)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Lista:
1.sebaWR
2.=OnYx= 1.9 AVF (A4 B6)
3. dami8705 AXR
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Jest ważna sprawa, po rozmowie z firmą KingSoft wyszło, że osoby które chcą grupowo zrobić chiptuning mają dwa wyjścia:
1. Ci którzy mają bliżej do firmy KingSoft, która siedzibę ma w Starym Sączu mogą umawiać się na wizytę pod numerem: 883939839,
2. Druga opcja to wizyta w Ostrowcu Św. i umówienie wizyty pod numerem: 792900753.
Kto ma gdzie bliżej, niech wybierze dla siebie odpowiednie miejsce.
Pozdrawiam sebaWR
przy tym grupowym obowiązują ceny z pierwszego posta?
tak dokładnie
Lista:
1.sebaWR
2.=OnYx= 1.9 AVF (A4 B6)
3. dami8705 AXR
4. kacek 1.9 ASZ
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Z tego co widzę, to chyba niemożliwe jest uzbieranie tych 10 chętnyh...:/.
Chętnych było 12 osób z tego co pamiętam zgodnie z listą, lecz tylko dwie osoby z listy się skontaktowały z nami. Te dwie były w firmie na modyfikacji. Nie było grupowego dlatego ze my sami nie wiedzieliśmy kiedy go organizować.
Jesteś z Ostrowca to podjedź to się dogadamy indywidualnie tel. 606659392 pozdro
Czy planujecie robić jakąś grupówkę gdzieś koło wakacji?
Hym do wakacji dużo czasu :) Jak dla mnie to okres zimowy teraz to jesteśmy wstanie zrobić dobre ceny na okres zimowy nawet indywidualnie. Lista na 2013 ruszy od 15.04.2013. Jak już będzie się wypogadzać :). Na kilka aut zawsze i o każdej porze można przyjechać tylko wcześniej ustalamy warunki, terminy i cenę. Przyjmujemy max dwa auta dziennie żeby każdego potraktować indywidualnie. jak coś proszę o propozycje
Nie chcę tu wprowadzać zbędnego OT ale Ci co są chętni będą naprawdę zadowoleni z jakości usług Bartka. Robiłem ja i polecam dla nie zdecydowanych:thumbright:
Witam, mam pytanie czy jest ktoś chętny w najbliższym czasie na grupowe chipowanie w Kingsofcie?
Ja byłbym chętny
Ok, ja również byłbym chętny, może uda się zebrać jeszcze kilka osób.
kingsoft-grucha bardzo prosze o oproznienie skrzynki :)
w sumie to i ja jestem chetny tylko napisz mi co nieco gdybys mogl odnosnie mojego silnika
dzięki za info i za promocje która widzę :) ja rozmawiałem z Tobą Bartek niedawno na pw, będę się odzywał :)
A jak u was by wyglądała sprawa ze strojeniem ASZ na AL + GT22,fmic ?
Informuję iż pracujemy nad nowa ofertą bardziej szczegółową na nowy sezon. Wszystkie wcześniejsze ceny są nieaktualne. Do końca tygodnia zamieścimy ogłoszenie, ewentualnie prosimy pytać indywidualnie
Do dnia dzisiejszego wszystkie poprzednie ustalenia z forumowiczami pozostają niezmienione
Witam, obowiązują następujące ceny za programy
EDC15 PD koszt 900zł indywidualnie. Przy grupowym 700zł. Silniki 1.9TDI
EDC15 VP koszt 900zł indywidualnie. Przy grupowym 700zł. Silniki 1.9TDI
EDC16 koszt 1000zł indywidualnie. Przy grupowym 800zł. Silniki 1.9TDI
EDC16 koszt 1100zł indywidualnie. Przy grupowym 900zł. Silniki 2.0TDI.
Za FAP dopłata 100zł
Siemens 1400zł indywidualnie. Przy grupowym 1000zł
EDC17 1800zł indywidualnie. Przy grupowym 1400zł
MED.7 1400zł indywidualnie. Przy grupowym 1000zł
MED.9 1600zł indywidualnie. Przy grupowym 1200zł
Tak wstępnie. Finalnie będę edytował posta jeszcze na tygodniu
Czy będzie planowany grupowy chip tuning bardziej w centrum Polski? Jestem z podlaskiego i nie opłaca mi się zbytnio jechać ponad 700km ;p
siedziba firm znajduję się w Ostrowcu i Starym Sączu więc raczej to nie realne ;) poza tym każdy samochód i tak jest indywidualnie strojony;)
no wlasnie szkoda ze wasze siedziby sa na samym poludniu, co my mamu powiedziec jak jestesmy z samej polnocy :)