konsola poliftowa
znajdują się tam 3 przyciski
środkowy to ESP a boczne do czego służą ?
znajduję się tam dwa gniazda zaślepione
co ewentualnie może się tam znajdować
Załącznik 12033
ASR, coś jeszcze ?
konsola poliftowa
znajdują się tam 3 przyciski
środkowy to ESP a boczne do czego służą ?
znajduję się tam dwa gniazda zaślepione
co ewentualnie może się tam znajdować
Załącznik 12033
ASR, coś jeszcze ?
Puste w/g etki tam nic nie bylo
Witam, nie wiem czy pisze w odpowiednim temacie, ale potrzebuje pomocy. Komputer błędnie wyświetla mi temperaturę zewnętrzną, gdy chciałem sprawdzić w jakim jest stanie czujnik, okazało się że wogóle go w tej kratce w zderzaku nie ma, widać pusty tylko niewielki otwór. Co gorsza nie mogę zlokalizować tam wtyczki wlasnie do tego czujnika, i tu jest moje pytanie, czy ktoś wie którędy idzie przewód właśnie do tego czujnika temperatury zewnętrznej? Prosiłbym o jakiś opis, zdjęcia...
Pozdrawiam :)
kolego mimo ze niemasz tam czujnika niepowinno ci błędnie pokazywac,wtyczka pewnie jest zaczepiona gdzies na klaksonie
w tym właśnie jest problem że temperature zewnętrzną źle pokazuje, i nie jest to mała różnica, może jest gdzieś jeszcze drugi czujnik?
W czym może tkwić problem?
Jak nie ma tego czujnika to pokazuje temp. z wlotu przy filtrze kabinowym, wiazaka od czujnika ze zderzaka powinna isc przy wiazce od klaksonow a sam czujnik jest w kratce zderzaka.
Wielkie dzięki za pomoc :)
Panowie a co to jest za ikonka kolo zegarka i daty zegary z full fis zaznaczone na zielono
https://imageshack.com/i/np4kd4j