Tak, wyglądają tak samo.
Printable View
ale tam nie ma ledow, procz kierunkow. gdyby byly to na filmie by wygladalo to tak jakby zarowki pulsowaly. gosc zalozyc polifty i wsadzil ledowe kierunki. i to tyle tajemnicy.
Nie czaro, wszystkie żarówki zmienił w prawej lampie na ledowe, widać, że stop i światło mijania też się zapala i gaśnie błyskawicznie, podobnie jak migacz.
BTW, wg mnie sens ma zmiana tylko migaczy i żarówek stopu na ledowe. W mijania, czy przeciwmgłowym mija się z celem. Ewentualnie wsteczny, jeżeli nowa żarówka świeciłaby mocniej, bo fabrycznie światło wsteczne w wersji 3 drzwiowej jest kiepskie.
Chciałbym założyć wsteczny LED, mógłby mi ktoś podesłać link do żarówki która by tam pasowała i nie wywalała błędu ?
Odpuść. Kiedy zmieniałem kierunkowskazy na led przy okazji kupiłem żarówkę led do wstecznego z nadzieją, że światło będzie mocniejsze. Niestety led daje w tym wypadku znacznie mniej światła. Nie dało się z nocy cofać. Jedyna opcja to montaż jakichś nietypowych, mega mocnych ledow za grubą kasę, żeby oświetlenie było podobne do zwykłej żarówki, ale czy jest sens się w to bawić? Ja tego leda odesłałem...
A jak te nowe skody itp maja ledy podchodzące pod niebieski we wstecznym? Może coś takiego?
A jakie ledy w kierunkowskaz żeby błędu nie wywalało i czy nie będzie kierunek migał szybciej niż normalnie jak się wsadzi leda?
Na przykład z tej aukcji:
http://allegro.pl/led-ba15s-p21w-py2...827469297.html
BAU15S PY21W - żółte
Nic nie będzie migać szybciej. U mnie działają na razie 4 miesiące. Sprzedający niestety mało komunikatywny, miałem z nim lekkie przekopy, ale ostatecznie wszystko zakończyło się jak należy.
A masz lampy przed czy poliftowe?
Poliftowe, ale to bez znaczenia. Żarówki migaczy są te same.