-
instalacja radyjka
witam potrzebuje schematu z opisem kabli jakie ida pod radyjko bo ktoś uciął wszystkie kostki i nie wiem ktore kolory idą pod zasilanie sygnał na wzmacniacz antenowy i na glosniki bo radio bylo tylko na sztuke wsadzone bez podpiecoa jak zakupielm a3 8p 2004 wersja 3d, zapomoc w gory dziekuje. pozdrawiam
-
A3 8P 2005r BGU TIP .... potrzebuję rozpiskę kostki (jest tylko jedno gniazdo) zegarów 8P0920930N aby ustalić na który pin wchodzi informacja o niskim poziomie płynu spryskiwaczy... o ile tam coś takiego przychodzi bezpośrednio a nie przez cuś jeszcze.... nawet schemat był by mile widziany....
------------
EDIT
------------
Już się dowiedziałem dzwoniąc na serwis ASO ... PIN 20 jak by kogoś to interesowało....
-
Witam A3 8P 2006 2.0 TDI 125kW potrzebny schemat elektryki od bezpieczników 25,26 w komorze silnika (oświetlenie prawa, lewa strona komputer sterujący instalacji) chcę zobaczyć co jeszcze jest pod tymi bezpiecznikami bo po wyjęciu obu auto gaśnie, więc oprócz komputera oświetlenia jest coś jeszcze. Problem jest taki że auto zgaszone pożera 1.2 A prądu i po wyjęciu tych bezpieczników pobór spada do 40mA, ale auto nie odpali.
-
witam potrzebuje schemat wtyczki biksenon prawy a3 8p 2009r
-
Witam, potrzebuje schemat silnika 3.2 BDB Audi 8P 05r, oraz pinout licznika też z tego samochodu
-
Potrzebuje schemat wtyczki subwoofera blaupunkt a3 sportback 05r , podrzuci ktoś ?
-
Przemek , w warsztacie jest post z rozpiską pinów
-
Mea culpa , wyszukiwarka średnio pomogła , dzieki!
-
witam, poszukuje schematu wtyczki do sensora airbag a3 8p 2008r. lif
-
Witam.
Potrzebuje schematu do przełącznika świateł (8P0 919 093A, oraz 8P1 041 531 AH). Chce puścić kable do borda (halogeny i dzienne).
Halogeny Pin 5, wtyczka 10 pinowa, tak?
Jak z dziennymi ?
Najlepiej jakby ktoś mógł schematy obu przełączników podrzucić.
pzdr