-
felgi z ET z poza dopuszalnych tolerancji w A3 8P. Tak, ET=35 będzie tarło
no i ?? co jest nie tak z moim postem ?? jak czytam inne w tym temacie to jakoś wiekszość pyta czy bedzie tarło czy nie wiec ??
-
temat jest dobry, ale chyba czytanie ze zrozumieniem się kłania bo gdybyś go zrozumiał, to Twojego posta by nie było
tak, ET35 będzie oznaczało ocieranie, tym bardziej przy obciążonym aucie
-
Odpowiedź w tytule postu. LOL.
-
Widzę że Miro ma 8J 245x40 ET 45.... i działa
Czy ET 47 w tym przypadku może spowodować jakieś negatyne reakcje mam na myśli oczywiście obcieranie.
Chodzi mi po głowie taka felga od A4:
http://img829.imageshack.us/img829/1...8a8z8xlenl.jpg
-
Skoro et 45 jest ok, to tym bardziej wieksze et bedzie ok. Dodatkowo Miro ma obnizone auto o -30mm, a Ty masz zawieszenei Ambition, czyli wyzej.
Zrob sobie tutaj symulacje:
http://www.felgi.pl/narzedzia-do-fel...lator-et-felgi
Felga bardzo ladna.
-
witam
panowie jestem na kupnie felg i opon na lato
wpadłły mi felgi 18"x8" et 50 i tu pytanie jak ta szerokość przy takim et wygląda na audi a3, tzn czy nie wystaje poza obrys bo obcierek nie powinno być
pozdrawiam
-
jak ET35 nie wystaje poza obrys, to jak moze wystawac ET50 ?
czytales chociaz kilka wczesniejszych postow, watpie
-
kolego czytałem cały wątek
chodzi mi o to czy przy 8" i et 50 nie będzie już za dużo schowanie do osi samochodu chce żeby miało to dobry wygląd tzn koniec błotników mniej wiecej równo z oponą /felgą wiadaomo minimalnie schowane wgłąb auta
-
w poprzednim poscie pytales czy nie wystaja poza obrys, wiec musiales przeczytac ze nawet ET35 nie wystaja, oczywiscie zalezy od szerokosci i od gumy, bo jest to felga na styk.
a w drugim piszesz ze chcesz zeby nie byly za bardzo schowane, wiec :
poza obrys nie wystaja ET42 8" z guma 225, idealnie wygladaja ET45 8" z guma 225. przycierki sie zdarza, przy bardzo duzym obciazeniu tylu, na dziurach itd, a i to zalezy od sprezyn/zawieszenia w aucie.
-
kolego miro dzięki za odp i może nie dokładnie zadałem pytanie bo chodziło mi ogólnie o położenie felg tj tak na zewnątrz jak i do wewnątrz,
bo szukam i nie mogę się zdecydować na wzór a to ogranicza mi też właśńie et
miro a mógłbyś jeszcze się wypowiedzieć:
18"x8,5" et 45 jak to sie ma do tego auta