moze bys laskawie przeczytal temat? juz jedno ostrzezenie dostales, zaraz bedzie zakaz pisania, skoro sie nie chce czytasz i idziesz na skroty.
Printable View
moze bys laskawie przeczytal temat? juz jedno ostrzezenie dostales, zaraz bedzie zakaz pisania, skoro sie nie chce czytasz i idziesz na skroty.
Ciekawostka, ale do wykonania
http://www.youtube.com/watch?v=6uAgSlPyne4
RNSe jest tylko wyswietlaczem. Trzeba miec tuner tv lub emulator tv, oraz zapewne modul, ktory przetworzy sygnal obrazu na "trawiony" przez wyswietlacz RNSe.
Fajny bajer.
Wszystko co potrzeba jest w opisie :-). Bajer fajny
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
takie "bajery" to 5 lat temu w 8L juz mialem, kazdy tel z TV-out mozna sobie tak podlaczyc
Nie wiem czy ktoś gdzieś wrzucał info ale są dostępne już mapy 2013
Wczoraj byl u mnie kolega od nas z forum i przerobilismy troche instalacje pod BT. Wszystko zaczelo ladnie dzialac, ale nic nie slychac w glosnikach, podmienialem sterownik BT i dalej nic. Dopiero po podmianie navi wszystko ruszylo. Wiec w pierwszym momencie padlo na uszkodzony soft ze spolszczeniem, wgralismy nowy i dalej to samo. Na mojej navi ok. Czy mial ktos taki przypadek?
tak, ja miałem wygięty jeden pin w gnieździe w RNS-e
no bo kodowanie raczej sprawdziliście...
A ja mam następujące pytanie: Wrzuciłem mapy 2013. Nie nastąpiła żadna aktualizacja softa. W navi mam softa 650 i w sumie jak czytałem to mapy od 2010 powinny aktualizować softa do 750. Czy jest możliwość, że nagrywane mapy nie mają aktualizacji czy to np wina mojego lasera w navi, wymaga wyczyszczenia i nie do końca wczytuje płytę i przez to nie aktualizuje?
Załącznik 10333
Odpowiadając na pytania.
Tak, mam pierwszą płytę.
Tak, wkładałem i tak się nie aktualizuje.