Jak ma byc p&p to ap racingi z ibizy cupry 6l
Printable View
Jak ma byc p&p to ap racingi z ibizy cupry 6l
Lewian dzieki za przesylke-tarcze i klocki Zimmermanna juz w sobote zagoszcza u mnie na tyle.
Teraz, (ze wzgeldu na moc) mam plan na swap przodu 288-->> 312 i z tego co tu wyczytalem potrzebuje jarzma i przewody.Klocki mam nowe pod 288 a tarcze 312 to nie problem.Jezeli ktos ma takie jarzma i dluzsze przewody na sprzedaz to prosze pisac na PW.
ja u siebie zmieniałem z 288 na 312. Potrzebujesz jedynie jarzma i tarcze. Przewody przecież pasują. Ale jak chcesz to mam seryjne bo zakładałem oplot i seria mi została.
na pewno pasują :P Ja u siebie na tył miałem 256mm a teraz obecnie mam 312mm i linki od ręcznego dalej te same :P tak samo jak przewody hamulcowe tylko z dodatkowym adapterem ale to z racji iż przewód w zacisku inaczej jest mocowany :P
A swoją drogą to się pochwalę nowym zestawikiem na przód w TT :
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...46&oe=55C21E7D
370mm z rs3 z zaciskami z tego auta:)
Pięknie wypełnia felgę 19 cali i ciekawe jak będzie hamować:P Przewody dalej zostają te co były pod 312mm bo są w oplocie :P
przy takim heblu i tarczy to minimum 18" ?
18stka minimum na zime, fajne heble ale do TTki to juz przerost formy nad trescia 370, ladnie wyciety rotorek:)
panowie pytanie o tarcze tylne, posiadam z przodu 288 mm, można to przełożyc jakos na tył?