Borys to teraz powiedz mi jak zrobić by w polifcie świeciły same LEDy zamiast LED + Xenon ;)
Printable View
Borys to teraz powiedz mi jak zrobić by w polifcie świeciły same LEDy zamiast LED + Xenon ;)
W którym miejscu można zmienić czas jaki ma świecić CLH ? U mnie świeci ponad minutę a chciałem zmienić na 10-20sek
Jesli nie masz takiej opcji na FISie to jedynie kablem.
Mam kabel tylko nie wiem w którym miejscu dokładnie tego szukać , znalazłem tylko miejsce gdzie się zaznacza CLH ale nie widzę nigdzie miejsca do wpisania czasu działania
Z tego co pamietam w Adaptacjach dalo sie to ustawic.
tak, 09 central electric, potem adaptacje.
ma pytanie co do tej opcji wszystko ładnie super działa oprócz jednego przestało mi się włączać oswietlenie w środku gdy otwieram drzwi ale clh działa bez zarzutu
moze ktoś miał podobny problem ??
Sprawdź czy działa mikrostyk otwartych drzwi ? Powinna świecić kontrolka na liczniku
witam próbowałem dziś u siebie uruchomić CH/LH robiłem według instrukcji czyli
kodowanie bajt 0 bit 4 i 5
kostka E zmasowałem pin 12
nic nie zadziałało tylko wyrzuciło dwa błędy 02195, 01800
Próbowałem również zaznaczyć bajt 0 bit 6 wtedy od razu wyrzuciło na fisie bład. Odznaczyłem skasowałem bład i komunikat zgasł na fisie, drugi raz to samo. Dodam ze mam wersje bordnetz C czyli jak ktoś pisał powinny ruszyć obie rzeczy..
dziś udało się uruchomić, nie wiem czy miało to jakieś znaczenie ale wczoraj nie podłączyłem podczas masowania włącznika świateł. Dziś tak ważne że działa;)