nie wiem czy to data produkcji czy pierwszej rejestracji w niemczech brify zabrali a w tymczasowy dowodzie mam 08.1999 wpisane. Może odrazu sprawdzisz jaki ma byc kompresor bo na moim sa tylko takie oznaczenia AC76-S7 z góry dziękuję.
nie wiem czy to data produkcji czy pierwszej rejestracji w niemczech brify zabrali a w tymczasowy dowodzie mam 08.1999 wpisane. Może odrazu sprawdzisz jaki ma byc kompresor bo na moim sa tylko takie oznaczenia AC76-S7 z góry dziękuję.
Witam
Zamontowałem oświetlenie przestrzeni nóg i teraz potrzebuję numeru pinu aby podłączyć pod centralkę bcm.
Z góry dziękuję.
ciapsta, osłony tarcz masz 1k0615611s, 1k0615612s, zaślepki poszukaj sobie na etce online - jest tego masa - pasuje od każdego 8P z quattro
tomi, climatronic: 8L0820043M, sprężarka pasuje od każdego A3 8L (lift/przedlift - Sanden/Zexel) tylko się różnią wtyczką, którą trzeba ew. przelutować
Odpowie mi ktoś jaki ma numer ta kanpa z podłokietnikiem ?
Ok dzięki bardzo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam potrzebuje numerów pompy paliwa do Audi a3 8l 1,8T quattro oznaczenie silnika AJQ rocznik 99
Potrzebuje numer śrub "torx" mocujących błotnik do słupka B oraz numeru podsufitki Audi a3 8L 99r jasna. Nie wiem czy po vinie nie będzie lepiej :D
WAUZZZ8LZXA094114
Nikt nie wie jaki jest numer pinu do J519-sterownik instalacji elektrycznej samochodu-złącze T52b
Potrzebny nr kompresora (sprezarki) do polifta. vin nie podam bo auto stoi u mechanika ;/