-
Gdybys uzyl narzedzia, ktore podalem kilka postow temu, to bys wiedzial , ze moze trzec. Felga ta bedzie tylko o 4mm glebiej niz 18x8 ET35 powodujaca tarcie.
-
Witam,
chciałabym się dowiedzieć czy felgi 16x7,0 z ET42 + opony 205/55 będą dobrze wyglądały przy sportbacku? Z tego co wyczytałam ET42 to minimum żeby nie tarło więc raczej z tym nie będzie problemu?
-
Ta felga i ta opona bedzie ok. Nawet mniejsze ET bedzie ok. Przy takiej opnonie to nawet ET35 bedzie ok.
A jak bedzie wygladac, zobacz w moim temacie.
-
Zobaczę:) To fajnie :) Nawet przy całkowicie zapakowanym aucie będzie dobrze?
-
panowie zalozylem et46 8 cali 18 na oponie 235 40 r18
i tyl spasowal sie idealnie ale przod jest delikatnie poza obrys i wyglada to tragicznie..
sa to ory fele z b7 s line tzn rs6 5 szerokich ramion
doczytalem sie na allegro ze 7.5 et 56 sa ory z a3
nawet jezeli dam opone docelowa 215 40 r18 to i tak przod bedzie szezej niz tyl i bedzie rowno z blotnikiem
-
8.5 et 45 19 cali na 225 35 zmiesci sie z przodu na gwincie max w dole?
-
cos mi sie zdaje ze nie wejdzie jak na maxa skrecisz, u mnie przy et42 wystaje. musisz sobie przeliczyc zgodnie z wzorami Yelona
chyba ze gwint ma negatyw
-
Witam, z tego co wyczytałem to rozpatrujecie et inne niz zalecane które wynosi 35 . A powidzcie mi czy duz ajest róznica miedzy et 35 a et 38 ? Jestem zainteresowany kupnem nowych felg momo v10 ale ona maja wlasnie et 38. Mozna ktos jeżdzi na felgach takim et ??
-
napisz ile cali, dla 8P zalecane jest ET45 przy 17 calach, ja mam felgi 17 ET38 i zdarzają się przycierki
-
felga 8x18 et 38 no do tego myslalem o oponie 225 / 40 / Niektórzy piszą ze nie maja przycierek przy 35 a niektórzy pisza że mają :) Czrna magia :) więc może przy 38 jest wieksza szansa ze nie bea tarły ?
Ja wiem jakie jest zalecane et przy 8p. Nigdzie nie napisalem ze zalecane jest 35. Kwestia w tym ze gdybysmy wszyscy mieli to co jest zalecane i to co daje nam producent to ten watek jak i inne nie miałby sensu :) chciałbym poprosty zasiegnąc opinii czy ktos ma zalozona felge z et 38 ?