-
sorry a OT ale powstała we mnie pewna wątpliwość a nie znam niemieckiego...
Czy powinienem na tej aukcji zakupić 1 czy 2 sztuki?
Ktoś z Was kupował tu te adaptery lub ew zna niemiecki?
Prosze o pomoc zanim dojdzie do wysyłki :(
-
Ja tez nie znam, ale sa oba. Czyli 1szt.
BTW
U Ciebie w ASO tego nie ogarna? Koszt czesci jakies 60-80zl. Schematy maja...
-
"Wir bieten Ihnen hier ein Paar Plug & Play Adapter ( L + R ) " - zamówiłeś zestaw na obie strony więc nie ma co się przejmować :)
Sorry za OT ale przy okazji : ma ktoś może numery kostek z etki potrzebnych do wykonania adapterów ?
-
Może przeczytałbyś ten temat...
-
Dzisiaj dostałem adaptery. Przy tych mniejszych (zdjęcie z postu PAGO nr 198) są dodatkowe przewody.
Czy to są te przewody, które należy podłaczyć tak jak to pisze Pago w poście 197 pod +12V tablicy rejestracyjnej?
-
-
interfejs
Witam! Chciałbym załozyc do swojej a3 lampy poliftowe led i tu mam pytanie: Jeśli kupie ten interfej http://www.ebay.de/itm/Kodier-Interf...21325186565321 i adaptery to bez problemu sam sobie to ogarne czy moge miec jakies problemy z kodowaniem? Bo poprostu niewiem czy to zadziala u mnie a tanie nie jest.
-
szkoda kasy na interfejs.jak masz VAGa to sam ogarniesz.w necie bez problemu znajdziesz co i jak zakodować.
-
VAGa nie posiadam niestety. A chce miec szybko i na gotowo i moje pytanie czy ten iterfejs to ogarnie?
-
Nie wiem czy ktos go uzywal. Ja bym na Twoim miejscu zainwestowal w VAGa, wyjdzie tyle co ten interfejs. A kodowanie masz podane w tym temacie.