-
To faktycznie musisz mieć źle ustawione ramiona. Albo prawa(od pasażera) jest za wysoko albo lewa(od kierowcy). Zobacz jak masz ustawione. Ja mam u siebie ustawione prawie identycznie jak na załączonej fotce od Ciebie i nie ma opcji żeby wycieraczki spotkały się na środku szyby.
-
Zwłaszcza, że teraz mam 500mm założone i sięociera a gdzie ten właściwy rozmiar 530 ;/ Spróbuję coś powyginać ramię. Dzięki ;)
-
a drugie ramie jaki masz rozmiar wycieraczki ? może ta od pasażera za długa ?
-
Pisał, że 480.
Tylko nie wyginaj ramienia. Odkręcasz i przestawiasz na frezie.
-
Chmiel trochę za późno mi powiedziałeś ale spoko zaraz odkręce i przestawię tak, żeby i ta 530mm się zmieściła. A powiedzcie mi czy przy ponad 130km/h wycieraczka wam nie zbiera dokładnie? Jeśli jest inaczej to czy macie jakąś nakładkę na ramię czy co wam pomaga?
-
mi przy 200 słabo zbierały a po zwolnieniu do ok 100 już elegancko zebrały co wiem to ramiona wycieraczek z A4 B6 lub B7 nie pamiętam już ponoć dobrze zbierają przy dużych prędkościach
-
na dzień dzisiejszy jaką firmę polecacie? wycieraczki płaskie czy standardowe?
-
widzę, że jakieś nieżywe i coś ciche to forum więc kupiłem wycieraczki firmy Alca, płaskie mogę polecić ;)
-
wsadzał ktoś przednie ramiona wycieraczek z golfa 5 do a3/s3 8l ? jak tak to ma ktoś jakieś zdj
-
ktoś mi może powiedzieć czy to będzie pasować do A3 8p (2003)
Teflonowe wycieraczki GERMAN Audi A 3: http://allegro.pl/show_item.php?item=4100952688
Dodatkowo mam pytanie o tylną wycieraczkę. Da się wymienić samo pióro, czy trzeba szukać kompletu z ramieniem? Jakiego rozmiaru szukać?