jak dobrze pamiętam, ściemnianie deski rozdzielczej można ustawić w dowolny sposób za pomocą VAG'a/VCDS'a, nawet tak, aby po włączeniu świateł się nie ściemniała
Printable View
- mam i bardzo sobie chwale, spalanie spadło o jakieś 0,4 l
- co do bezpieczeństwa to bym może się tak różowo nie wypowiadał, LED'y nie obronią mnie przed ciężarówką.. a tak na serio to raczej tą kwestę pozostawił bym na równi ze zwykłymi lampami, no chyba że komuś świecą w kosmos, albo ma wiejskie Xenony :P
- a i agro się zwiększyło, ale gdyby mi na agro (agresywny wygląd auta) nie zależało to bym sobie kupił maluszka :D
pozdrawiam
faktem jest ze spalanie nieco spadlo, a jesli chodzi o podswietlanie to po wylaczeniu sciemniania nie da rady w nocy jezdzic bo strasznie bije w oczy, przynajmniej mnie
Dla mnie ledy dokładane w zderzaku nie zwiększają agresywności auta, bardziej to podchodzi pod agro tuning ;p Panowie czemu tak szpecicie przód tym ustrojstwem ;/
Jedyne ładne rozwiązanie to zamontowanie LED'ów w kloszach lamp. Tak jak ma Dominik.
A co powiecie na coś takiego :
http://www.auto-dodatki.com/product.php?id_product=230
Wygladac moze ciekawie. Tylko jak to swieci...?
Ej naprawdę Wam się podobają te śmieszne paski w A3 ? :confused:
Mnie osobiście to niesamowicie razi .... :|
Jedyne dla mnie rozwiązanie to pięknie świecące DRL-ki od Dominika :)
a czy zarowki w swiatlach DRL ktos moze zmienial na zimna barwe?
nie dawno nabylem audi i troszke zmian by sie przydalo, zwlaszcza w oswietleniu :)