9W0 L VTV W/o car phone preparation/installation a co oznacza ten kod?
Printable View
9W0 L VTV W/o car phone preparation/installation a co oznacza ten kod?
w/o = without czyli brak instalacji pod telefon.
Panowie jak ogarnąć to aby wyświetliły się moje zapisane nazwy kontaktów gdy ktoś dzowni a nie ich numery tel?
Telefon: LG G5
Blue: ~335Q
Radio: Rnse ~193
przekopiuj kontakty na pamięć telefonu u mnie to pomogło z karty sim kontaktów nie widział natomiast po zrobieniu ich kopi w pamięci telefonu wyświetlana jest nazwa kontaktu a nie sam numer :)
aa nie muszą one być w telefonie ustawione jako "widok kontaktów z karty sim" chodzi o sam fakt żeby tam były, u siebie mam widok książki w telefonie ustawiony na- wyświetlaj tylko kontakty z pamięci telefonu ale wszystkie kontakty które są skopiowane na sim są wyświetlane z nazwy a nie samego numeru spróbuj być może tobie też to zadziała
Witam mam problem z połączeniem sie przez Bluetooth z telefonu do RNS-a
telefon znajduje moje auto ale przy próbie wpisania kodu 0000 lub 1234 wyswietla ze błędny kod
RNS-A mam poliftowego z przyciskiem MEDIA zna ktoś prawidłowy kod by sie połączyć??
Witam
Piszę tu bo po przeczytaniu różnych tematów ten wydał mi się najbardziej odpowiedni, jeśli moja przypadłość nie pasuje tutaj bardzo przepraszam.
Audi 2007r radio RNS-E + kierownica wielofunkcyjna
Mam problem z połączeniem BT i telefonem, mianowicie od jakiegoś czasu nie mogę się połączyć z BT auta (testowałem trzema różnymi telefonami) a podpinając się za pomocą programu VCDS i Próbą komunikacji z sterownikiem telefonu zamula się program i nie mogę wejść w sterownik a w pozostałe bez problem. Wszystko działało bardzo ładnie do momentu kiedy sprawdzałem świece żarowe nie wiem czy może mieć coś wspólnego jedno z drugim. możliwe żeby moduł telefonu padł??
Proszę o Pomoc
Z góry bardzo dziękuję
Sprawdź wtyczkę. Ja mam tak że jak jest zimno to Bluetooth mi się w ogóle nie włącza do czasu jak wpadnę w dziurę :P Latem problem n ie występuje lub występuje bardzo bardzo rzadko.
Niestety nie pomogło. Dziękuję za podpowiedź, BT dalej nie wykrywa i dalej muli VCDS-a jak próbuje się połączyć z sterownikiem telefonu....
jest szansa, ze modul uwalony. pewnie go odlaczales i podlaczales ponownie?