dobre ;)
a pytanie do posiadaczy Samsunga Galaxy i5700 (chyba ostatnie) - jak się aktualizuje system android? np. jakbym zakupił i byłby 1.5 a chciałbym 2.1 oraz jak z baterią? 1500 mah powinno pozwolić chociaż na 2 dni zabawy :D
Printable View
Bez problemu zaktualizujesz do 2.1 odinem, zajmie Ci to może z 5-10min. Mi starcza idealnie na 2 dni, tzn. pewnie by jeszcze z pół następnego dnia uciągnął, ale nie ryzykuje, że jak będzie mi potrzebny telefon to nagle padnie.Cytuj:
a pytanie do posiadaczy Samsunga Galaxy i5700 (chyba ostatnie) - jak się aktualizuje system android? np. jakbym zakupił i byłby 1.5 a chciałbym 2.1 oraz jak z baterią? 1500 mah powinno pozwolić chociaż na 2 dni zabawy
Aczkolwiek są osoby, którym i trzyma około 4-5dni, ale nie wiem jak Oni to robią:P
Obecnie jadę na symbianie i E51 (b.udany telefon) ale ona już jest mechanicznie wymęczona i trzeba zmienić. Chciałem N97 mini, ale recenzje nie były jakieś rewelacyjne, a Symbian ma coś co mnie ostro wkurza - wewnętrzne przeglądarki plików mieszają wszystko w jeden b..... więc żeby wybrać dzwonek dla kontaktu, przy kilkunastu mp3 do słuchania, jakieś dzwonki i inne pliki - trzeba anielskiej cierpliwości by doscrollować/dopchać się do tego pliku który chcecie. Symbian nie wie co to są katalogi :(
Więc co sądzicie o HTC Desire? generalnie zacząłem czytać o Androidzie, wcześniej nastawiony na HTC HD2 ale ten przestarzały WM 6.5 który mam już w niegsm-owym MIO 560 a który mnie generalnie przez ten system wkurza (jest wolny). Miałem wrażenie że żadna platforma mi nie odpowiada, namnożyło się tego, sprawdzałem też to mimo-linux coś tam w Nokii N900 i to jest dopiero kicha. Android wydaje się najbardziej rozwojowy.
A HTC Desire jest chyba obecnie najlepszym smartfonem z tym systemem (?)
Dzięki Panowie za odpowiedzi odnośnie pisania smsów... Ja także pisze ich sporo (czasem nawet 70 dziennie wychodziło) i nie jest to moje hobby :P
Musiałbym znaleść kogoś kto by mi pozwolił chwilę się pobawić Androidem i smsami oraz pokazałby mi ciekawe opcje w Galaxy czy w Wave...
Hmm... Ja w N97 kataloguję mp3, filmy, foty...
fredi.master, ale mnie chodziło o taką sytuację: masz katalog z mp3, masz osobny z dzwonkami czy innymi multimediami i jest manager plików i widać to w nim ładnie i składnie, prawda? w katalogach. tu się zgadza, ale ja o czym innym
ok, włącz playera multimediów, czy galerię - otwiera się całość zbiorów, tzn. wszystkie pliki mp3/wav czy też wszystkie graficzne w jednym. To samo jest jak spróbujesz ustawić indywidualny dzwonek dla danego kontaktu, trzeba się przebijać przez cały alfabet i wszystkie pliki, nie da się wybrać katalogu. Mocno wkurza.
M4ciek, najnowocześniejszy raczej jest Samsung Galaxy S, tak mi się wydaje;)
A co do symbiana, znam ten problem, też mnie to wkurzało;/
fredi.master, Twoja liczba sms'ów według James'a to pewnie już pod nałóg podejdzie ;) Podejdź może do jakiegoś salonu ery czy innego operatora, że chciałbyś telefon przejrzeć bo chcesz abonament założyć;P Potem zrezygnujesz, albo się zastanowisz;P Ewentualnie do Vobisu;)
James nie rysuje Ci się ekranik w Wavie ? Nosisz bez żadnych futerałów itd. ?
Od 3 dni jest futeral.
http://www.telefon.de/images/big/krusell_75473.jpg
przedtem nosilem bez futeralu i sie tez nie podrapal:)
http://www.youtube.com/watch?v=6orkAr79g8c
no mialem sie odezwać kiedy dojdzie do kolegi galaxy, wiec ma go juz kilka dni i powiem szczerze zajefajny fonik,szczerze polecam
Tak z ciekawości.. ma ktoś może Motorolę Milestone?;) ogólnie wszędzie gdzie nie czytam, każdy zachwala ten telefon..