koledzy mam male pytanko:) spalily mi sie silniczki od regulaji w przodu a mam zalozone lampy polifty i chcialbym sobie zalozyc te silniczki i wiec: beda pasowaly silniczki od przedliftow do poliftow zeby nie zmieniac kostki??
Printable View
koledzy mam male pytanko:) spalily mi sie silniczki od regulaji w przodu a mam zalozone lampy polifty i chcialbym sobie zalozyc te silniczki i wiec: beda pasowaly silniczki od przedliftow do poliftow zeby nie zmieniac kostki??
nie będą
aha cczyli kupic silniczki do poliftow :) ok dzieki :)
tak dokładnie
Pomijając różnicę we wtyczkach to jeszcze dodam, że do poliftów oryginalnych (xenon hella) nie wchodzą silniczki przedliftowe (są za duże), za to do poliftów TYCa da się zamontować.
koledzy mam male pytanko ;0 wlasnie wziolem sie za montowanie silniczkow do poliftowych TYC i mam problem jak sie wyciga ta zaslepke w lampie zeby silniczek wlozyc?? i jeszcze jedno ktory to jest bezpiecznik od sterowania silniczkiem??
Korek ten co jest po zakupie TYC, jest lewy czyli odkręcasz w lewo.
Jest trochę męczarni z montażem silniczka w ten zaczep biały w środku lampy, trzeba sie pomocować z tym ładne pare minut . U mnie w jednej lampie robię to w 1h a w drugiej łatwiej wchodzi. Bolec przede wszystkim na maksa do przodu, czyli lampy "do góry" .
ale co kolego caly czas krece w lewo?? bo ja przekrecilem troche i probowalem to wyciagnac ale caly klosz mi sie ruszal i dalem sobie siana bo nie chcialem czegos urwac.....
Ale co tam kręcić jak to po prostu łebek wkręta w tym kanale co ma być bolec silniczka? Krecisz tylko kawałek, żeby te plastikowe 'zatrzaski' puściły. Potem musisz trochę siły w to włożyć, staraj się w lewo lub w prawo przegiąć tą zaślepkę. Z wyczuciem dasz rade:)