kolego wlasnie tak robilem jak piszesz :P wlozylem siubokret i probowalem to przewazac ale jak to robilem to widzialem ze w srodku klosza ciaglo i to sporo i sie boje zeby czegos nie urwac.....( bo to nie trudne jak w srodku sam plastik) :P
Printable View
kolego wlasnie tak robilem jak piszesz :P wlozylem siubokret i probowalem to przewazac ale jak to robilem to widzialem ze w srodku klosza ciaglo i to sporo i sie boje zeby czegos nie urwac.....( bo to nie trudne jak w srodku sam plastik) :P
Nie ma innej rady tylko na siłę (z 'wyczuciem':D). Poczekaj zobaczysz jaka jazda będzie przy zapinaniu silniczków - zdjęcie zaślepki przy tamtym to pikuś:p
sa xenony i soczewki hella poliftowe -silniczek z przed lifta na bank pasuje do ori soczewki do xenona niewiem
Przy sciaganiu tych zaslepek i zakładaniu silniczkow mozna pomóc sobie manualna regulacja reflektora (gora\doł).
noc widze ze jutro bede sie dalej meczyl :) tylko zbebym czegos nie urwal :p;p
Widzę że Pekniety też ma problem z zakładaniem silnika.
Niestety takie te lampy są, no nikt mi nie powie że to super wykonanie lamp TYC, bo jedną lampę u siebie meczę się z założeniem silnika i kombinuje jak koń pod górkę dosłownie 1h a drugą już lepiej mi zmontować, chociaż .... też nie tak jak plug and play.
@kadłubek, ja już dawno po zmianie, były problemy ale jakoś poszło:)
Macie może foto A3 z takimi lampami założone na samochodzie:
http://www.mapet-tuning.com/sklep/im..._a3_8l_r-w.jpg
ale to temat o lampach przednich!
Panowie proszę o pomoc z wyborem lamp przednich.