sorki moj blad ;)chodi o soczewki depo takie jak miales tylko srebrne
Printable View
sorki moj blad ;)chodi o soczewki depo takie jak miales tylko srebrne
Czy jest jakaś alternatywa żeby kupić xenony poliftowe taniej niż po 800-900 za jednego w dobrym stanie ?
I czy można kupować spokojnie z dwóch różnych aukcji lampy czy miały one jakieś różnice ? Bo na allegro ciężko jest znaleść aukcje z dwoma naraz
można kupić taniej, komplety chodzą tak w okolicach 1200zł, a chcesz już kupić? bo może coś mógłbym załatwić ładnego :)
Narazie tylko orientuje sie jaka jest sytuacja :P ale dzięki za propozycje :)
Ja kupiłem nowe nieużywane xenony helli po 600 zł za sztuke. Miały tylko kilka rys na kloszu bo jakiś baran zarysował przetwornicą.
Witam mam takie pytanko, w sumie to 2 :)
1. Jak ktoś z was wymieniał lampy przednie, to tam bylo troszkę wycinania, a co z rdzą? Nie właziła wam? Czy mogę to przejechać hameraitem? Nie chce mi się ekstra dobierac koloru, jak w planach mam zrobienie poprawek, bo mam troszkę porysowane drzwi pasażera :(.
2. Pytanie do użytkowników tylnych lamp poliftowych marki TYC. Kiedy mam zapalone światła pozycyjne to przebija żarówka na tą białą część lampy od cofania, nie jest to przebijanie jakby między tymi częsciami lamp nic nie było, tylko tak delikatnie prześwituje, w nocy to troszkę widać. Wy też tak macie? Czy raczej jest ok i nie ma problemu z przebijaniem światła?
U mnie tak samo, zero korozji po roku, zakonserwowane.
ok dzięki w sobote szykuje sie montowanie lampek :) jeszcze interesują mnie te zamienniki tylne..
witam, mam pytanie planuje w niedalekiej przyszłości zmienić przednie lampy w mojej A3 98r. na lampy z Audi po lifcie jest to w ogóle możliwe ? wydaje mi się że nie różnią się wielkością od tych przed liftingiem. Proszę o podpowiedzi:)