Panowie mam pytanie, czy jesli kupuje lampe polift do 3d 8p...
Ten czarny gumowo/plastikowy element ktory jakby przykrywa lampe po otwarciu klapy od bagaznika pasuje od wersji lampy przed lift do polift i mozna ja przelozyc ?
Printable View
Panowie mam pytanie, czy jesli kupuje lampe polift do 3d 8p...
Ten czarny gumowo/plastikowy element ktory jakby przykrywa lampe po otwarciu klapy od bagaznika pasuje od wersji lampy przed lift do polift i mozna ja przelozyc ?
Nic się nie przekłada ani nie przerabia. Jak już było pisane kilka razy, lampy pasują bez żadnych przeróbek.
łukasz.09, przykładałem jedno do drugiego i wydawało się okej, ale nie wkładałem jej do lampy bo nie miałem takiej potrzeby.. spojrzę w aparat bo robiłem fotki i zobaczę jak zaczepy są rozlokowane na polifcie i Ci napiszę, bo starą mam na biurku obok ;)
wojt, wydaje mi się, że kolega po prostu chce kupić lampy nie kompletne bez tych gum i przełożyć
Panowie wczoraj zamontowałem lampy ciemne do sreberka wyglądają przepięknie polecam każdemu kto sie jeszcze zastanawia nad wymiana na 100%wszystko lata p&p jedna wtyczka i sie cieszymy jak cos to (A)rturo ma ke w sprzedaży ja wlasnie od niego kupiłem wiec jeszcze raz dziękuje wyglądają super👌👌👌👌
Może głupie pytanie ale jak to jest ze światłem biegu wstecznego w poliftowych lampach? Można jakoś zakodować, dołożyć żarówkę żeby wsteczny był w lewej i prawej lampie?
Przede wszystkim musiałbyś mieć lewą lampę z anglika (z wstecznym zamiast przeciwmgielnego). Myślę, nie da się tego zakodować, bo producent raczej nie brał pod uwagę opcji jeżdżenia bez przeciwmgielnego. Może dałoby się przerobić instalację i doprowadzić sygnał z drugiej lampy. Z przeglądem też miałbyś problem...
Szkoda zachodu... Co sądzicie o tym automotive lighting http://allegro.pl/show_item.php?item=5284949344 można brać bez obaw?
Nie dalej jak stronę wcześniej pisałem, że właśnie firma AL robi lampy na pierwszy montaż, więc są to ori.
A czy lampy AL roznia sie czyms od helli?
Nie wiem, jkoasc wykonania, szczelnosc itp.
Tutaj sa helle i czy to jest ta ciemna wersja?
http://allegro.pl/audi-a3-8p-2008-la...283891242.html
Tak to jest ta ciemna wersja - te wersję rozpoznasz po czarnym plastiku od lewej str. lampy
Te czerwone maja czerwony plastik.