Witam.
Nagle w trakcie jazdy zaczęła mi non stop chodzić tylna wycieraczka. Chodzi tak dopóki nie wyjmę kluczyka ze stacyjki. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie i którego przekaźnika szukać?
Samochód Audi A3 8P 3d 2006r
Z góry dziękuje.
Printable View
Witam.
Nagle w trakcie jazdy zaczęła mi non stop chodzić tylna wycieraczka. Chodzi tak dopóki nie wyjmę kluczyka ze stacyjki. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie i którego przekaźnika szukać?
Samochód Audi A3 8P 3d 2006r
Z góry dziękuje.
Witam,
Bede wdzieczny za schemat elektryczny bezpiecznika F4 (5 amperow) w Audi A3 8P 2007 Sportsback.
Pod ten bezpiecznik podpiete sa takie funkcje jak:
- Czujnik poziomu oleju
- Czujnik temperatury Oleju
- Wlaczynik ESP
- Swiatla cofania
- Climatronik
Za kazdym razem gdy zmienie bezpiecznik odrazu po przekreceniu stacyjki (bez rozruchu) przepala sie.
Klima i swiatla cofania sa wtedy wylaczone wiec zakladam ze zwarcie robia czujniki oleju lub ESP.
Potrzebuje schemat by wiedziec jak 5 amerow jest rozdzilone i ktora wiazka jest poczatkowa do tego bezpiecznika.
Witam, potrzebuję schematu przyłączeń do modułu/sterownika drzwi przedniego pasażera , a dokładnie chodzi mi o rozmieszczenie pinów w kostce 32pinowej.
Dane auta:
A3 8P Sportback 2007 (modelowo 2008)
VIN: WAUZZZ8P28A060772
Sterownik drzwi: 8P0959802K
Wiązka od przełącznika do sterownika: 8P4971036 (kolory przewodów brązowo-biały, brązowo-zielony, szaro-niebieski)
Ratuje mnie też sama rozpiska rozmieszczenia pinów we wtyczce 32pinowej, wiązki od przełącznika do sterownika.
Sprawa mega pilna, bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam, Robert
Mobilek, uratowałeś mi tyłek, daj na PW nr konta, postawię Ci browarka ;)
Właśnie po to jest forum, powodzenia.
Potrzebuje zasilanie w bagażniku które będzie się pojawiać po odpaleniu samochodu.
W co najlepiej się wpiąć ?
TAPATALK
Witam ponownie.
Auto niezmiennie A3 8P Sportback 2007 (rok modelowy 2008 ), VIN: WAUZZZ8P28A060772.
Potrzebuję dalszy ciąg schematu, na poniższym zrzucie zaznaczyłem o którą ścieżkę mi chodzi:
https://images84.fotosik.pl/931/397c977a2a069917gen.jpg
W opisie jest wzmianka, że powinien być podciągnięty w aucie 5 drzwiowym, u mnie ktoś założył wiązkę z 3D i zastanawiam się, do czego ten przewód służy (czy warto teraz marznąć i doprowadzać go czy mogę się z tym wstrzymać, bo nie odpowiada on za jakąś ważną funkcję?).
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam, Robert
Witam poszukuje schematu wtyczki sterownika airbag, dokad idzie cala wiazka i pinout, zeby posprawdzac napiecia, gdzie idzie masa i linia can. Samochod to audi a3 8p 3D rocznik 2007 wtyczka na 75pinow
WItam
Szukam informacji dotyczącej kabla Absu z przodu z prawej strony do Audi a3 8p 2004 rok . Kupilem auto ale niestety kabel byl juz przez kogos sklejany i raz swieci blad raz nie i chce go wymienic na nowy.
Nr kabla to 1K0 927 903 A
Nigdzie nie mogę znaleść informacji gdzie ten kabel się łączy .