Mieto3 - jak sprawdzić silniczek krokowy VAGiem? Jakie parametry powinien mieć?
Printable View
Mieto3 - jak sprawdzić silniczek krokowy VAGiem? Jakie parametry powinien mieć?
jak na tescie wskazowek chodzi plynnie i nie podskakuje oraz ustawia sie pionowo na 90 to jest sprawny
mieto3, dodam jeszcze że zmiany poziomu paliwa dzieją się jeśli samochód z rozgrzanego przechodzi w zimny i z zimnego na rozgrzany - jak stoi np. 24h zimny to dowolne przekręcanie kluczykiem nic nie zmienia w poziomie paliwa.
Jesteś w stanie mi to w jakiś sposób wyjaśnić dlaczego właśnie poziom wyświetlanego paliwa zależy od rozgrzania/obecnej temperatury silnika?
Btw. chip=procek - sorry za błąd - tak jakoś :P
tak sie wlasnie dzieje jak uszkodzony jest procesor sterujacy tym silniczkiem od paliwa, psuje sie ze starosci i wlasnie tak to sie objawia...
ja mam problen z paliwem, raz pelny raz rezerwa a nawet jak.mam 3/4 baku to pokazuje mi zero...
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Poszukuję wsadu do licznika 8L0 920 900A VDO 110.008.944/002 bądź informacji gdzie taki znaleźć
Panowie szukam przyczyny zżerania prądu. Auto stoi 3 dni a 4 dnia nie idzie odpalić. Dodam, że mam nowy akumulator i prąd ładowania w normie.
Możliwe, że licznik "bierze" prąd jak auto jest wyłączone?
Zauważyłem, że nie działa mi sciemnianie zegarów a potencjometr jest sprawny...
ustal jakiej firmy masz zegary
kolego mieto3 nie mogę wysłać prywatnej wiadomości bo pokazuję przepełnioną skrzynkę
sorki, że nie w temacie