-
ogólnie chodzi o to że autko śmiga tak jak na benzynie i nie ma żadnego spalania PB jednocześnie. Specjalnie jeździłem troszkę dłużej na benzynie przed montażem aby wyczuć samochód, przyspieszenie, spalanie itd.
A jak się czyta te wszystkie posty to człowiek ma mętlik w głowie.
Ktoś pisze że to i tamto, że spala zarówno LPG i PB, że reduktor słaby.....a nikt nie jechał tym czy tamtym autem, ale wszystko wie najlepiej.
Ja jestem zadowolony a jeśli coś będzie nie tak to wszystko jest do poprawy.
-
jak spala pb i lpg to moze być i reduktor i wtryskiwacze. Jak miałem waldemary to przy wyzszych obrotach wtryskiwacz lał pb a centralka staga nic nie pokazała, znowu jak reduktor jest za słaby i spada cisnienie to stag piszczy bynajmniej tak było u mnie
-
to czy spala paliwo pb nie informujac o tym uzytkownika zalezy od ustawien w sterowniku
-
Powiem Wam, że w AUM mam STAGa zamontowanego i ogólnie jest ok. Jeździ się dobrze. Przyspieszenie też ok. Ale również zauważyłem, że jednak trochę PB mi przy okazji bierze. Nie mówię o tym, że bierze po odpaleniu silnika bo to zrozumiałe zanim przełączy się na LPG ale jeżdzę 2 tyg. codziennie go odpalam conajmniej dwa razy więc chwilę na PB pochodzi zawsze ale przejadę dwie ulicę i już na LPG wskakuje a przez te 2 tyg. jednak lekko wskazówka od poziomu benzyny zmalała. Póki co zbytnio się tym nie przejmuję - musi coś palić PB jak się odpala, szczególnie że silnik wtedy jest zimny ale jestem ciekaw ile tego PB mi spala średnio. A PB mam na około połowę baku.
-
Witam, zastanawiam sie nad takim zestawem:
Sterownik lpg tech 214
Reduktor Acr01 150 jeśli bez żadnego chipa.
Jeśli bedzie jakiś wirus później to wersja 250.
Wtryski Hana 2000
co o tym sadzicie Panowie/Panie koledzy/kolezanki? Silnik nie był hamowany i dokladnie nie wiem ile ma kucy pod maska, dlatego reduktor chyba lepiej wziać tenże większy.
Prosiłbym o Wasze opinie na temat tego zestwu
Pozdrawiam
-
piotrek7700, jest okey montuj :)
-
Co może być do wymiany, skoro po przejechaniu 1000 km jeżdżąc na gazie przy okazji spalił mi prawie 1/4 baku PB? T zdecydowanie za dużo. Licząc bak a3 na poziomie 55l wychodzi, że na 1000km pali mi dodatkowo ponad 13l PB... Macie jakieś pomysły? Reduktor chyba był nie tak dawno temu wymieniany.
-
-
Stag 300 4+, wtryski Hana 2000 GREEN, reduktor Magic 3, zbiornik Stako
-
Dołączam się do pytania!!
U mnie przy prędkościach powyżej 110km/h co w chwile przerzuca na benzyne i spowrotem na gaz?
O co chodzi/?