ma ktos moze a3 granatowe przyciemnione wszystko na 35% ? bo sie zastanawiam nad taka kombinacja ale che zobaczyć jak to sie prezentuje...
Printable View
ma ktos moze a3 granatowe przyciemnione wszystko na 35% ? bo sie zastanawiam nad taka kombinacja ale che zobaczyć jak to sie prezentuje...
zobacz na moje foty, granatowa wszystkie szyby w stylu AR 25-35 żadnych problemów póki co tfu tfu jestem bardzo zadowolony i polecam
witka :) pytanko skierowane do osob kotre maja przyciemnione szybki z przednie boczne :) zostawialiscie 2mm pasek na to zeby nie zerwac folii podczas zamykania szyb ?? a moze ktos ma cale - bez tego paseczka 2mm :) bo sie zastanawiam czy robic caloc czy z paseczkiem :)
ma ktos srebna a3 8l z przyciemnionymi szybkami? moga byc czarne,lustrzanki,srebne itp moge prosic o zdjecia na maila? bo zastanawiam sie jaki kolor walnac szybek gel@tlen.pl z goryd dzieki!
Dora ma lustrzanki :D jutro postaramy sie cos wrzucic :D
git najlepiej bok i tyl bym poprosil:) co bym mial wyobrazenie jakies...
haha, ok postaram sie zrobic foto ale od razu mowie ze mam brudne auta:P ale mozesz z powodzeniem przyciemniac bo bardzo fajnie wyglada:)
nom dzieki za foteczki:) a teraz pytanie jaka folia i ile zaciemniona?
jak dobrze pamietam to lustrzanka AR35 :)