o kur..:D dobre, sorry o tym nie pomyślałem od maja do czerwca:PP hahaha
jak będą chwile zwątpienia to na youtube i wpisac gym motivation:D
Printable View
o kur..:D dobre, sorry o tym nie pomyślałem od maja do czerwca:PP hahaha
jak będą chwile zwątpienia to na youtube i wpisac gym motivation:D
mnie tylko jedna rzecz motywuje:D no może dwie:D słowo na s na 3 litery zakończone x :D i chuck chupachups z Robertem z Eleja:D:D
co sadzicie o tym ?
DymatizeXpand Xtreme Pump (800 G) Caffeine Free + cm3
DT
rano: cm3 5g
30min przed treningiem: XP ( pelna porcja )
DNT
rano cm3 5g
brałem kiedyś coś podobnego, nawet spoko...dawkowanie jakie napisałem myślę ,że spełnia wymogi:D he
no wlasnie wrzucilem pod ocene dawkowanie :)
zastanawiam sie jeszcze czy czegos nie dorzucic ale chyba nie bedzie potrzeby
coś po treningu na regeneracje jakiego szejka:D plus białko i będzie git:D
jak idziemy w mase i siłe to na deser Mutant Mass :) więc nie tylko białko ale węgle koniecznie :)
xpand kiedyś to był ogień teraz nie wiem ale piszą ,że się popsuł a szkoda bo dobra odżywka była.
Stary xpand miał w składzie bcaa i kompleks aminów na regeneracje dlatego jego piło się przed i po .
mam doświadczenie z Matrix 5.0 firmy Syntrax, 3 najważniejsze rodzaje aminokwasów rozkłądanych w różnym czasie przez organizm, białeczko całkiem dobrze odżywia mięśnie , wypić po treningu koniecznie, nawet po ostrym ćwiczeniu szybka regeneracja i odbudowa mięśni. Szczerze polecam:thumbright:
******ście się ćwiczy na Chain Reaction (dostępny w linku z mojego podpisu) - pobudzenie, pompa (argnina+GPLC robią swoje) i wydolność niesamowite. Wszystko inne to jakieś cukiereczki;)
Do tego kreta po treningu i w DT, ale nie mono - nie jestem zwolennikiem zalewania wodą, jak już to minimum jabłczan, najlepiej estry/chelaty.
Za każdym razem jestem z tego badziewia zadowolony :)
Dodano:
Dodam, że pompuje lepiej niż chwalony NOX pump.
mi się właśnie kończy No xplode, amino 2700 i cell mass i myślę co by tu nowego zakupić chociaż z tego cyklu jestem mega zadowolony ;)