Dobra okazało się ze kapa przednia nie była do końca domknięta a masz moze jakis pomysł zeby kierownice dobrze ustawic
Printable View
Dobra okazało się ze kapa przednia nie była do końca domknięta a masz moze jakis pomysł zeby kierownice dobrze ustawic
ja mam pomysl, zebys nie robil z tego tematu totalnego balaganu i smietnika
prosilem cie , koledzy cie prosili, nie chce ci sie szukac na forum nic a nic, to dopytaj sie na pw
ostatnich pare stron tego tematu zamiast o zegarach jest o twoich problemach ze wszystkim
Pisze ostatnio raz juz w tym tutaj temacie ale mam jedno pytanie wlasnie przyszedl do mnie nowy licznik po lifcie 8p0 920 931s czy moge go do auta podłaczyc zobaczyc czy wszstko wyslwietla.czy raczej nie
Lepiej nie, bo Ci się wysypie kupa błędów i trzeba będzie je później kasować.
Witam panowie po 20Min pobycie u Znajomego w ASO licznik zamontowany i immo zakodowane. Jdyne czego nie dalo sie przegrac to przebiegu. poniewaz licznik ma ponad 100km i wtedy juz sie nie da.
Po wymienia swiecilo sie ABS ESP i HAMULCE dzieki " ST4CHU poprawnie zrobilem adaptacje Hamulcow i wsio zgaslo.
Jedyne co mi nie dziala to manetka do sterowania fisem :( . Manetke trzeba zakodowac pewno.. Lece szukac.
Jak ktos wie jak to ogarnac prosze o krotkie info.
Efekt : http://i52.tinypic.com/2iuvlz8.jpg
ps . sorry za jakos Tel + slabe swiatlo
ps2. Mam paliwo mam tylko pompa do wymiany i kabelek do polozenia:)
/////edit
Ok wkoncu mam w elni dzialajacy FIS w bialych zegarach w mojej a3 z 12/2003 problemem byl moduł kierownicy ktory nie obslugiwal nawet FISA o tempomacie nie wspominajac.
Nie moge tylko zakodowac czujnika kata skretu , zeby odpalic temomat , wymienie go i sie okaze.
Chcialbym podziekowac chlopakom
@czaro10 , @komono , @Miro i @stachu i jesli komus jesli o nim zapomnialem :)
za wszystkie wskazowki i porady.
jakby ktos w przyszlosci mial u siebie jakies problemy pisac a napewno pomoge , poniewaz u siebie musialem poustawiac chyba wszsytko co tylko mozliwe.
Czyli nadal się potwierdza że diesla o wiele łatwiej zrobić niż benzynę.
O ile mi wiadomo to manetka na 100% trzeba kodowac bo gadałem z gościem z osiedla
tylko u mnie modul pod kierownica nie mial opcji zakodowania manetki.
A ze zapytam ma ktoś rozpiskę modułów które maja taka opcje ??:P
Pytanko do kolegów co zmieniali zegary..
Po wymianie pompy i pociągnięciu kabelka od pinu 4 w pompie do pinu 25 w liczniku pokazuje stan paliwa jak się należy jedynym problemem jest to ze nie ubywa paliwa z FISA np pokazuje mi wachy na 220km przejadę 10-15km i stan stoi w miejscu.
Mialem paliwa na 220km pojechalem zatankowac i podskoczylo ale podczas jazdy nic sie nie dzieje. Wie ktoś w czym może być problem ?? To samo z ilością km do serwisu i przeglądu. Pisze 15000km i 365 dni i ani nie drgnie licznik działa prawidłowo tzn km sa naliczane normalnie.
pozdro
//pozostały przebieg na baku aktualizuje się co ok. 30km. M4ciek