-
Witam, byłbym bardzo zobowiązany jeśli ktoś mógłby mi i mojemu kumplowi pomóc w przejeździe z trójmiasta (preferowana Gdynia) do Wrocławia, Leszna lub gdziekolwiek indziej w dolnośląskim w środę, 21.04. Będę w srodę w Gdyni ok 15. Będę zobowiązany, wiadaomo jak :) Jakby co to pw/mail itp
PS. nigdy nie sądziłem, że będę miał kiedyś problem transportowy przez wybuch wulkanu :D
-
W czwartek 22.04.10 jadę w trasę
Warszawa - Siedlce - Biała Podlaska
W piątek 23.04.10
Biała Podlaska - Lublin - Rzeszów - Nowy Sącz
Sobota 24.04.10
Nowy Sącz - Rzeszów - Lublin - Biała podlaska - Siedlce - Warszawa
Wiec jeśli ktoś ze stolicy chce przewieźć coś na wschód lub w góry albo odwrotnie to można śmiało się zgłaszać.
-
4 maja wracam z Niemiec - Hof - Zgorzelec - Rzeszów
-
Poszukuję kogoś, kto w najbliższym czasie będzie jechał z Wrocławia do Warszawy. Chodzi o przewiezienie z Wro do W-wy części samochodowej.
Jeśli ktoś taki by się przypadkiem znalazł to bardzo proszę o PW :)
-
w piątek jade z Wawy do Białej Podlaskiej i powrót w niedziele lub poniedziałek, służę zatem :)
-
wybiera sie ktoś może z Warszawy do Grudziadza wkrótce?
albo do Trojmiasta przez Grudziądz ? :)
-
Czwartek 4.00 Start z Warszawy do Gliwic, powrót po ok 3-4 godzinach :) Jak ktoś coś to PW.
-
W piątek 28-05 jadę z Wawy do Grodziska Wlkp. a w niedziele jak dam radę:p wracam, więc jak coś to mogę kogoś lub coś zabrać :D:D:D;)
-
Jedzie ktoś samochodem z hakiem w niedzielę (godziny wieczorne) lub w poniedziałek ze Śląska do Poznanie (Grodzisk Wielkopolski) - forma za fatygę do dogadania? Jest potrzeba odwieść lawetę (pustą). Niestety jeden samochodzik na zlocie doznał poważnej kontuzji (rozwalona skrzynia) i jest przewieziony na Śląsk na lawecie. Gdyby był ktoś łaskawy proszę o kontakt na numer tel 696 073 470 (numer Dominatora) lub do mnie 501 561 489. Z góry dziękuję w imieniu Kolegi za ewentualną pomoc.
-
jeśli ktoś coś potrzebuje to lecę w piątek 04.06 do Bydgoszczy z Poznania i wracam do Poznania w sobotę 05.05, żeby w tym samym dniu skoczyć na Lednicę