Znaczy raz tylko go wyciągnąłem obejrzałem i spisałem numery. Czy da się jakoś sprawdzić czy działa moduł BT?
- - - Aktualizacja postu - - -
Mokry nie był ani skorodowany wiązka też niczego sobie
Printable View
Znaczy raz tylko go wyciągnąłem obejrzałem i spisałem numery. Czy da się jakoś sprawdzić czy działa moduł BT?
Mokry nie był ani skorodowany wiązka też niczego sobie
Ja pytam czy odpiales wtyczki, czyli zasilanie w celu restartu. Moze byc uwalony, ale tez moze to byc kwesia przewodow. Najlatwiej spr jak bys podmienil modul. Ba, zdarzaly sie moduly z wada fabryczna.
U mnie jest tak, ze czesto dlugo sie lacze vcdsem, ale wsio dziala... tylko juz 3 mikrofony padly. Ale to nie ma nic do laczenia sie vcdsem i podlaczania telefonu.
Tak, odłączyłem akumulator i sprawdziłem bezpieczniki bez skutku. Przy próbie łączenia zostawiłem laptopa na 10 min i nie połączyło. Czy jakieś konkretne moduły miały wadę czy czysty przypadek? Mam moduł z końcówką K.
Dziękuje za zainteresowanie
........
8P0 862 335 L MY 2008 (North America)
8P0 862 335 K MY 2008 (Europe, sw 0340) -> may get replaced under warranty due to faulty firmware
8P0 862 335 Q MY 2008 (Europe, sw 0350)
8P0 862 335 R MY 2008 (North America)
8P0 862 335 N MY 2009 (Europe)
8P0 862 335 P MY 2009 (North America).........
No to własnie masz taki z wadliwym softem tak japisał ci MIro. Podmień na inny i będzie wszystko ci działało.
Dziękuję za odpowiedź. Czy polecacie jakiś konkretny model? chodzi mi o literkę bo szczerze czytałem i polecali Q. Będzie więcej funkcji niż w moim? bo tego to już nie znalazłem.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Jeszcze tak zapytam, pisał MIro obok numeru z moim modułem że można wymienić w ramach gwarancji myślicie że jest szansa czy wcale się nie łudzić?
Bardzo dziękuję za POMOC. Jutro zadzwonię do ASO zobaczymy czy coś wymyślą. Oczywiście jak będę coś wiedział to opowiem co i jak
Witam
Dziś zadzwoniłem do ASO Kielc i Warszawy, nie ma żadnych akcji serwisowych dla mojego auta. Szkoda ale chociaż spróbowałem. Teraz tylko trzeba poszukać modułu BT i wymienić samemu. A w VW nie mogą przeprowadzać akcji dla AUDI.
Dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Jak zdobędę moduł to podzielę się rezultatami.
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły co można podziałać to poproszę .
Pozdrawiam
Witam ja mam nastepujące pytanie zakupiłem auto audi s3 2007r radia nie było założylem rns-e w podłokietniku przystawka na telefon była jak wcisne przycisk tel na radiu pisze telefon niedostępny jak vcds chce wejść w kanał 77 telefon nie łaczy sie czy to znaczy ze nie mam modułu blutootha ?
włącz telefon i szukaj BT AUDI lub sprawdź czy jest fizycznie pod siedzeniem kierowcy(pod dywanem)