no ja się właśnie za jakimś rozglądam na allegro :))
co do Wave, to ma hartowane szkło, to sie nie rysuje ;)
Printable View
Przyszedł Wave, naprawę polecam to już nie jest ten sam Samsung co kiedyś jest naprawdę świetny
No ja miałem przez ponad rok 5800Xm i była naprawdę super ale zaczęła się wieszać. Zmiana softu nic nie dawała. Wiec postanowiłem zmienić phona. Kupiłem SE Xperia x10. I jest porostu rewelacyjny. Zamiast symbiana Android który jest bardziej stabilny i jest więcej ciekawych aplikacji niż na Sym. Sygnał z navi łapie ok 20sek
ja w zeszlym roku, jak tylko 5800xm weszły na rynek, wzialem sobie w abonamencie, ale sprzedałem zaraz po miesiacu, bo telefon beznadziejny, do tego przy brandowanym sofcie nie bylo aktualizacji do tej wersji z pulpitem jak 5530xm.
A do mnie jedzie juz i5700, zobaczymy jak się sprawuje Android, bo podobnie jak ty miksow wczesniej siedzialem na symbianie ciagle, ale ten system mnie zaciekawił...
Mam dylemat co wybrac. Galaxy 7500 czy Htc Wildfire? Duzo sms nie pisze, najczesciej rozmawiam, aparatu uzywam sporadycznie. Dla mnie najwazniejsze rzeczy to bateria, obudowa(dobrze jak jest metalowa), wifi i jakosc wykonania. Wkurza mnie jak po kilku miesiacach biorac do reki telefon trzeszcza plastiki :P
ja mam i5700 od wczoraj - no jestem zdumiony tyle powiem, a to co zwie sie android marketem jest mega kosa, bo SKLEP OVI to hahaha porażka jednym słowem. Ja jestem zadowolony, android póki co mnie zaskakuje, polecam :D
SE XPERIA X10. Jestem mega zadowolony. Zrobilem odrazu aktualizacje softu. Smiga 100 razy lepiej niz Symbian. Stabilny Szybki. Teraz musze wgrac navi. Bo w autku nie mam przenosnej. Wyswietlacz 4" robi wrazenie. Aparacik 8,1mpx robi super fotki dzieki mechanizmowi CYBER SHOT. Z AF. Co do baterii to nie wiem ile trzyma bo dopiero formatuje. Ale dam znac. PS Caly ten post napisany jest z telefonu w niecale 3min
Ja tez zamierzam zmienić orange na playa.
Z tym że ja nie używam telefonu służbowo i płace małe rachunki.
myślałem nad abo longplay49 albo longplay59 (przecena z 69) Ten drugi kusi rozmowami za darmo w sieci PLAY na zawsze.
Tylko nie mam pojącie jaki telefon wziąść... nie znam sie na tym.
Chce żeby bateria długo trzymała i w miare fajnie wyglądał. Obecnie mam nokie E50 ale już mi sie znudziła. :D Może mi ktoś coś poleci ? Sorry Arturo że tak się wciąłem w Twój temat.
e51 ;] dlugo trzyma bateria, poprawiony glosnik, navi, wifi...to co potrzebne w tel ;d