ok.tak zrobie a mam ori helle
Printable View
ok.tak zrobie a mam ori helle
z hellami nie powinno być problemu. Mimo to ,że światła soczewkowe zostawiają charakterystyczną odcinkę to podstawiając auto ze zwykłymi szklanymi reflektorami, też da się wypatrzeć podobny układ światła :thumbright: ja ustawiałem na citroenie mojego śfagra (lampy szklane odbłyśnikowe) z 95 roku, i znalazłem na ścianie środki slupów światła i dopasowałem ustawienie soczewek. także można :o
witam dolacze sie do tematu mam pytanie czy moze ktos mi podac nr czesci albo namiar gdzie kupic ten metalowy klips przytrzymujacy klosz do reszty lapmy bo zaczela mi parowac lapma i zobaczylem brak tego klipsa
mam taki klips z lamp sonar, chcesz to daj adres, to ci wyśle :o
ale od tego ci nie powinna parować, bo ona jest jeszcze klejona...
klips juz zakupilem od kolegi Grabek wiesz w miejscu gdzie byl klips widze ze odchodzi troszke moze juz sie rozkleja lekko ale jak byl klips to bylo ok wiec go zaloze i bede widziec co i jak wiec moj temat juz nie aktualny ale dzieki za chec pomocy:)
Mam ori xenon hella ale lampy są w stanie tragicznym. Jest opcja przełożenia samej soczewki (xenon) w jakieś nowe lub używane lampy oprócz hella ?
jest opcja je zregenerować i wymienić wszystko co trzeba.
Witam zakupiłem nowe lampy tyca do samochodu ale mam problem ,mam wstawione lapy engel eyes i są tam całkowicie inne wtyczki w tycach jest do h1 i h7 jedna 4 pinowa .Pytanie gdzie takową znaleść ,myślałem że będzie na szrocie ale lipa :(Poradźcie coś :sad:
Jeśli na szrotach nie ma to tylko w ASO, koszt ok 28 zł/szt.
Ewentualnie od kogoś z forum :)
Czy jest jakiś nr tej części ?Czy pytać o kostkę 4 pinową ?