http://http://www.youtube.com/watch?v=SFLw8aH-M2w
Printable View
Rozmawia dwóch facetów.
- Stary, a łechtaczka to jest z przodu czy z tyłu? - pyta jeden.
- No z przodu - odpowiada drugi.
- O qrwa, to ja wczoraj dwie godziny hemoroidy pieściłem!
Lekarz przyjął poród. Wychodzi po kilku minutach z dzieckiem i mówi do ojca:
- Przepraszam pana, ale waga szpitalna się popsuła i nie mamy możliwości zważyć dziecka. Ale niedaleko stąd jest sklep mięsny, tam na pewno będą mieli wagę, proszę poprosić o zważenie i przyjść mi powiedzieć.
Rodzice zrobili zgodnie z radą. Poszedł tatko do rzeźnika poprosili zważyć, ten po chwili wychodzi cały umazany krwią. Uśmiecha się błogo i mówi do rodziców:
- 3 kilo bez kości.
Biega Jezus po jeziorze i krzyczy:
-Tato, tato! Daj popływać!
Spotykają się dwie niemowy. Jeden mówi do drugiego ("migając"):
-cześć, co słychać?
-a nic, idę na terapię i za tydzień będę normalnie mówił
-przecież to niemożliwe...
-spotkamy sie za tydzień, to ci opowiem.
Spotykają się po tygodniu i ten drugi mówi z rękami w kieszeniach:
-cześć, jak słyszysz, mówię już normalnie
-o k..., stary, jak ty to zrobiłeś?
-wiesz, jest na krakowskiej taka klinika. strasznie drogo i trzeba być cierpliwym, ale po tygodniu mówisz jak każdy
-ok, dzięki, spróbuję.
Facet udał się do tej kliniki, zapłacił okrągłą sumkę, po czym recepcjonistka prowadzi go długim, ciemnym korytarzem do małego ciasnego pokoju w którym jest tylko krzesło. Po chwili do pokoju wchodzi ogromny nagi murzyn z wielką fają, wali gościa w pysk, przekłada przez krzesło i atakuje od tyłu
-AAAAAAAAAAAAAA !!!!!!- drze się niemowa z bólu
a Murzyn:
- dzisiaj A, jutro be, a za tydzień całymi zdaniami...
- Co mają wspólnego miś koala i ginekolog krótkowidz?
- Wilgotny nosek.
Jaś z Malgosią bawią się w dom. Jaś próbuje obiadu i mówi:
- Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone...
Malgosia:
- Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz, że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i kłamię!? Ja kłamię! Może ja tylko kłamię! Może w ogóle uważasz, że jak kłamie to nawet nie jestem człowiekiem żeby się pomylic! A może uważasz, że ja już nie jestem człowiekiem! A może ja już nawet nie mówie po ludzku, a tylko szczekam?! Mamoooo Jasiu powiedział do mnie "ty suko"!
- dlaczego kobiety udają orgazm?
- bo myślą że to kogokolwiek obchodzi
Kąpie się w wannie trzech pedałów. Który pierwszy puści bąka?
Ten który będzie miał wolną dupę. :p