Chyba jednak pójde w ta tańszą inwestycje :) dokupie prawą zwykłą, gdyby ktoś był zainteresowany ta pod xenony, info na priv, a troche czasu trzeba tej lampie poświęcić żeby doprowadzić ją do idealnego stanu ;)
Printable View
Chyba jednak pójde w ta tańszą inwestycje :) dokupie prawą zwykłą, gdyby ktoś był zainteresowany ta pod xenony, info na priv, a troche czasu trzeba tej lampie poświęcić żeby doprowadzić ją do idealnego stanu ;)
Mam takie pytanie. Bo tak patrze na niektore a3 i jedne wydaja się ze maja lampy tyle z przed liftu ciemniejsze a drugie sa takie bardzej czerwone(jasne). Wiec czy dobrze widze? i sa dwa rodzaje takich lamp ?
http://www.a3-club.net/forum/showthr...l=1#post701467
Tak są 2 rodzaje oryginalnych lamp. Przedliftowe ciemniejsze i poliftowe jaśniejsze z białym paskiem.
chodzi mi o lampy przed liftowe bez bialego paska. Czy sa ciemne jakby przyciemnione i jasne normalne.
ja mam jakby jasne a w niektorych wydaja mi sie ciemniejsze.
Innych niż takie jak widziałeś u mnie na aucie oryginalnie nie ma. Najwyraźniej musiały być przyciemniane przez użytkownika danego auta. Jest też możliwość, ze po prostu przez lata użytkowania zżółkła i wydaje się ciemniejsza.
moze to zalezy od koloru auta? i tak potem sie lampa wydaje inna..no postaram sie zrobic zdjecie i wam pokazac to wtedy zobaczymy co powiecie :)
jaroskorpion apropos wtyczek to ja zrobiłem tak:
generalnie jak ktoś ma sraczke to też daje ceny za używane nawet ok. 40 zeta :/ też mnie to zirytowało...
poszukaj na allegro rozpieprzonej audi na części. Ja znalazłem pod wawką, pdojechałem i chyba za 3 dychy wyciąłem bezpośrednio z wraku auta kombinerkami :D
oczywiście 3 dychy za dwie sztuki ;)
Siemka. Ma ktoś może jakiś kontakt do czareckiego w sprawie lamp?