sarin
u mnie czujnik biegu wstecznego jest przy wybieraku,
a może ten czujnik co zaznaczyłem na zdjęciu jest od obrotomierza
sarin
u mnie czujnik biegu wstecznego jest przy wybieraku,
a może ten czujnik co zaznaczyłem na zdjęciu jest od obrotomierza
witam potrzebuje numery oryginałów wszystkich polosi przod i tyl , audi a3 8p 2.0tfsi axx quattro 2004r/5 147kw
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Hej,
potrzebowałbym listę wszystkich gumowych zaślepek znajdujących się w podłodze 8L, ośka diesel :)
Witam,
potrzebuje nr. oryginalnego intercoolera do Audi A3 ASZ 2001 r.
Pomoże ktoś ;)?
Edit:
Już mam jak by ktoś szukał 1J0145803M
Witam, potrzebuję nr tej gruszki co jest przy EGR. Audi a3 1.9 TDi 2001 r.
potrzebuje nr tych "świec" do dogrzewania plynu, bo kable pourywane, chyba mam zwierza
potrzebuje numeru przegubu wewnętrznego ( lewy ) a3 8l 1.8T AUM
po VIN'e wyskakuje mi zły ( talerzyk z kulkami ) a ja mam zamontowany taki ala krzyżak, paluchy nie wiem jak to opisać..
A nie o taki czasem chodzi ? http://allegro.pl/przegub-napedowy-w...092159026.html
Witam serdecznie,
Mam pytanie ponieważ nikt w serwisie grupy VW nie chce mi udzielić informacji odnośnie numeru części przekładni kierowniczej. Może ktoś z forumowiczów będzie miał taką możliwość aby podać mi numer części przekładni kierowniczej do samochodu audi a3 8p04 2.0 FSI 3D o numerze vin WAUZZZ8P04A103970. Cena przekładni w ASO kosmos (5500pln), dlatego staram się szukać czegoś na rynku wtórnym, jednak niezbędny jest ten numer. Prosiłbym o numery przekładni które będą pasowały do tego modelu z góry dziękuję za pomoc , płacę w browarkach:D