Dokładnie. Potwierdzam, przekonałem się. Miałem TYCe i za nic nie mogłem ich wyregulować, aż mi się gwint od regulacji zjechał.
Kupiłem ori, założyłem, mała korekta wysokości i gotowe. Na przeglądzie wyszło idealnie.
Printable View
Dokładnie. Potwierdzam, przekonałem się. Miałem TYCe i za nic nie mogłem ich wyregulować, aż mi się gwint od regulacji zjechał.
Kupiłem ori, założyłem, mała korekta wysokości i gotowe. Na przeglądzie wyszło idealnie.
Bo tylko ori jest dobry, kiedyś miałem w leonie tyc tylko problemy.
Mam prośbę: potrzebuje opinii na temat przedliftowych xenonów ori... jak świecą? czy trzeba coś dłubać przy zakładaniu w przedlifcie... co myślicie? dzieki pzdro..
Gdzieś na forum było ale przypomnę. Świecą o niebo mocniej od zwykłych przedliftów jak i od poliftów na zwykłych żarówkach i na pewno też lepiej od hidów z którymi miałem styczność. Osobiście mam takie założone i jestem zadowolony. Reflektory bez przeróbek pasują w miejsce przedliftów, tylko trzeba pamiętać o zmianie wtyczek do reflektorów i najprawdopodobniej wymiany bezpieczników od świateł mijania z 10 na 15A
no a 2 służy do ustawiania lewo prawo,na stacjach diagnostycznych biora ok 20 zł za ustawienie,moim zdaniem nie ma co się bawić.
sory,nie tu.
Witam !koledzy pisze na forum ,ponieważ ostatnio u siebie w mieście widziałem ładna A3-ójeczke ,ale co skupiło moja uwage to lampy a raczej kolor świateł (żarówek)Były bystre i w kolorze niebieskim.Sam posiadam A3 z 2002 roku ,mam ori soczewki ,planuje zrobić cos takiego same u siebie ,tylko nie wiem co to było ,czy były to żarówki a może jaka modyfikacja.Czy ktoś mógłby udzielić mi jakiejś podpowiedzi ?
Poczytaj temat o zestawach HID.
Witam, mam pytanie do posiadaczy oryginalnych lamp Hella, czy jest możliwość zmiany jakiejś przysłony by dostosować lampę do jazdy z UK do kierunku prawostronnego.
witaj, jest możliwość, ale to trochę skomplikowane
Kumpel w omedze miał możliwość przestawiania na symetryczne i EU ale nie wiem czy UK. Budowa lampy soczewkowej (mijania) wymusza zastosowanie przysłony by nie oślepiać kierowców, czy przysłona zastosowana w poliftach w A3 jest przestawialna czy trzeba piłować, kleić kombinować ;).