Wyczyszczony EGR jak narazie, w planach czyszczenie kolektora :)
Printable View
Wyczyszczony EGR jak narazie, w planach czyszczenie kolektora :)
Wymiana gum i ł±czników stabilizatora........ cicho się zrobilo i jakby sztywniej
Zamówiłem 4 amortyzatory zawieszenia, podno¶niki tylnej klapy i przednie przewody hamulcowe :p
Tyle na pocz±tek przygody z A3 :)
Zamontowane "nowe" używane nadkola przednie bo stare były konkretnie wypalone od jazdy na glebie,
pomalowane zaciski z tyłu, podklejona listwa na tylnym zderzaku. :)
Na końcu mycie.
Odkurzanko ¶rodka.
Przez weekend pie¶ciłem AGNe & został Wymieniony Sworzeń L ,jak & Pr .. + Tuleje Wahacza :)
za¶ okazyjnie.. Wymalowane wszystkie zaciski na Czerrrrw :D
Zatankowana verv± i odkurzona.
Może to nie dzi¶ ale będzie się działo
W poniedziałek auto idzie do lakiernika...konserwacja progów, lakierowanie przedniego zderzaka, plus inne pierdoły (ranty drzwi itp), w międzyczasie jak będzie stało demontaż kół, sprawdzenie ALU czy nie s± krzywe, piaskowanie i malowanie w czarny mat...na koniec polerka i będzie git majonez :)
Jutro albo w niedzielę montaż ł±czników stabilizatora tył...obecnie brak ale nie odczuwam różnicy...a przed ogólnopolskim spotem trzeba jeszcze kilka innych pierdół ogarn±ć jak np. konserwacja tapicerki skórzanej, naprawa tylnej wycieraczki i wymiana żarników...pracowity koniec miesi±ca się zapowiada... Ale dla niej wszystko
Kilka dni temu wymiana akumulatora. Dzi¶ komplet nowych żarówek od Philipsa - długie, krótkie i boczne kierunki.
U mnie również wymiana akumulatora bo stary padł.