jeżeli masz poliftowego sportbacka to wtedy adapterów nie potrzebujesz - do przedlifta potrzebne są adaptery,bo wtyczki są inne.
jeżeli masz poliftowego sportbacka to wtedy adapterów nie potrzebujesz - do przedlifta potrzebne są adaptery,bo wtyczki są inne.
Gdyby mial polifta to by nie chcial zmienic lamp.
xaero18, w przedlifcie są inne wtyczki. Albo adaptery, ale wtyczki są potrzebne.
Xaero18 tu masz przykładowy link do adapterów jakie powinieneś posiadać do montowania światełhttp://www.kufatec.de/shop/product_i...Sportback.html
Ja po nowym roku będę tam zamawiał parę rzeczy więc jakbyś coś potrzebował to można pomyśleć coś nad wspólnym zamówieniem w celu obniżenia kosztów przsyłki.
no to sie zgadamy na privie :) biegle władam niemieckim więc będziemy mogli się na nie zrzucić, za przesyłke wyjdzie na połowe.
ciekawi mnie tylko czemu facet z tej aukcji którą podałem twierdzi ze nie potrzeba adapterów..a czy te ledy poliftowe to są stricte ledy, czy tylko jasno świecą jak led?
xaero18 zamiast adapterów możesz kupić same wtyczki w ASO, koszt wszystkich 4 sztuk - 50 zł do tego piny i kawałek przewodu + 2 x rezystor 100R 5W w elektroniku i zamknąłem się za wszystko w 60 złotych.
Mam pytanie jak podłaczyć przewod ktory idzie od adapterów do tablicy rejestracyjnej lutować trzeba czy poprostu skrecic te dwa przewody i zakleic tasma izolacyjna? chodzi o pdlaczenie lamp ktore sa w klapie.
można i tak i tak.ważne żeby zrobić to porządnie.
jeśli chcesz zrobić sobie instalację na 3 miesiące to możesz skręcić i zaizolować. Jeśli chcesz się cieszyć niezawodnością dłużej to tylko połączenie lutowane Ci to zapewni.
Czy wasze przewody od adapterow ktore nalezy podpiac pod zasilanie 12v z tablicy rejestracyjnej tez sa za krotkie i musieliscie przedluzac bo moje maja 0k 10cm?