-
Kolego masz te sama pompke co ja mam i alarm pewnie masz tylko czesta przyczyna jest bateria w centralce alarmu- poprostu sie wyladowuje i niestety nie jest ona do wymiany choc polak potrafi. Masz identyczny blad co ja i sie tym nie przejmuje bo reszta dziala tak jak nalezy i bagaznik sie z pilota otwiera.
-
W moim a3 nie mam fabrycznie alarmu- poprzednio miałem pompkę 8D0 z końcówką "B"która nie obsługuje alarmu-więc jeśli teraz mam "E" to ten błąd jest na pewno przyczyną tego że pompka nie widzi centralki alarmu/syreny alarmu- i dlatego nie działa poprawnie.
-
Byc moze Ja mialem przedliftowa z koncowka "G" a teraz polifta z "E" ale jesli chcesz miec pewnosc ze jej nie masz to sciagnij boczek i odkrec suba. Wtedy jesli ci sie ukaze czarna skrzyneczka a pod nie syrena to znaczy ze posiadasz tylko nie podlaczone lub tak jak mowilem bateria powiedziala koniec.
-
Sprawdziłem i niemam nic pod subem ...nonic jeszcze coś po probuje
-
jesli masz dostep do Vag'a to spróbuj wyłaczyć opcje alarmu w pompce. MOże wtedy "zrozumie" ze nie ma alarmu i nie bedzie próbowała go wyszukac.
-
kolego ale ja już wcześniej pisałem że zmieniałem kodowanie pompki i wyłączałem opcje alarmu-nawet jak ustawie tylko opcje zdalnego pilota to i tak mam dalej błąd z komunikacją syreny alarmowej .
Wiem że pompka jest sprawna -jak odłącze pompkę -to normalnie zamyka i otwiera z przycisku drzwi kierowcy /otwieram bagażnik z przycisku w klapie ale gdy chce otworzyć samochód z pilota lub otworzyć z drzwi kierowcy kluczem to sie wszystko je###ie
-
kolego, zweryfikuj swoją poprzednią wypowiedź, bo jeśli odepniesz pompkę to nie ma takiej fizycznej, ani dynamicznej siły i mocy, aby za pomocą przycisku wewnątrz auta (obok klamki) otworzyć lub zamknąć drzwi.
-
chodzi że jak ją odłączę i podłączę ponownie to reaguje na przycisk z drzwi kierowcy...ale nie ważne bo widzę że z nasza dyskusja niewiele mi pomoże poprostu muszę nabyć pompkę bez alarmu.
-
skoro tak wolisz to kupuj, kupuj.
-
a co innego mi pozostaje bo nie rozumiem?każdy piszę tysiąc odpowiedzi które tak naprawdę nic nie wnoszą do zapytania o dany problem. Pytam się bo mam problem ale jeśli ktoś uważa że wie coś na dany temat i pisze bzdury to niech się nie wypowiada.