ja mam lustrzanke 50%
Printable View
ja mam lustrzanke 50%
bubu05 a masz srebne a3 ?:) mozesz walnac jakies fotki i mi podeslac ew. tutaj wstawic?
bardzo bym prosil o przeslanie na maila - szer.lukasz@vp.pl albo wrzucenie tutaj zdjec uzytkownikow czarnych niuń bo w przyszlym tyg chce przyciemnic a nadal nie wiem jaka folia:( ... najlepiej jesli beda mialy przyciemniony przod :)
zobacz sobie u mnie w dziale moje auto, są tam zdjęcia mojej a3 z zciemnionym całym samochodem folią czarną
czy może ktoś powiedzieć coś o firmie http://szybysamochodowe.pl/ z Wrocławia, robił tam już ktoś?
Koledzy a znacie jakas dobra firme gdzie przyciemniaja szybki w okolicach Pleszewa??
Robił ktoś z Was w Warsfollu na Puławskiej w Wawie? Moje A3 wycenili na 550zl tzn 3 tylne szyby folia standard lub 680zl za gatunkowo lepsza. Troszke drograwo :confused:
kots poleci jakas solidna firme ze slaska u ktorej nie czekalbym 3 tygodni na przyciemnienie szybek albo 2 tyg ... wszedzie mi tak spiewaja ;/ do glowy mozna dostac ...
Hej lukolo, wpadnij do KRK do forti w zakrzowie!!! Nie dawno robiłem i w srode pojechalem, na sobote sie umowilem i w 6 godzin mialem zrobione. Czyli 4 dni i masz, lub czasami szybciej :) 600 zł za wszystkie AR35, PZDR.