Ciekawe jak to swieci. Chcesz zamontowac zamiast halogeonow?
Printable View
Ciekawe jak to swieci. Chcesz zamontowac zamiast halogeonow?
ciekawe rozwiązanie - paski mi jakoś nie podchodzą ale zamiast halogenów czemu nie... nawet jakby niebył to LED...
no wlasnie zamiast halogenow moznaby tego uzyc
wygladaloby to porzadnie oraz mialo homologacje
Nie lepiej wlaczyc sobie legalna opcje - czyli swiatla dzienne w halogenach? Jak to maja np Skody. Wowczas halogeny swieca ze zmiejszona moca aby nie oslepiac.
Pozbywac sie halogenow dla mnie bez sensu.
Czarek, ale to chyba i tak jest nie zgodne z prawem, bo jak policji udowodnisz że halogen świeci ileś procent mniej ?? a on tylko zerknie na klosz, brak oznaczenia drl i koniec. Brat ma w miejscu halogenów, halogeny drl od skody rs i to dla mnie jest optymalne rozwiązanie. Te są bardzo konstrukcyjnie podobne choć trochę gorsze jakościowo.
Choc oznaczenia nie bedzie, jak bedzie jakis madrzejszy policjant to da sobie przetlumaczyc, ze halogenow nie da sie wlaczyc bez wlaczenia swiatel mijania (pomijam niefabryczne instalacje). Roznice w jasci swiecenia tez widac.
Na pewno nie zatrzymuja kazdej z kilku tysiecy egz. skody octavii, yaris czy innej i nie sprawdzaja halogenow.
A co Pawle jak sie ma xenony w halogenach? ;)
Wiesz jak bywa z niebieskimi:) nie wytłumaczysz czasem:)
A co do moich palników w halo:) miałem kontrole i panowie przyznali że super świeci:) spryski też zweryfikowali że są:P:P:P:cool:
No ja tam nie muszę mieć LEDów w halogenach - byle było bezproblemowo z niebieskimi... i świeciły się lampki na dole. Jak zadziałać z tymi "lżej: świecącymi halogenami?? Wystarczy tylko włączyć tak jak to jest kilka postów niżej??
Nie testowalem osobicie, ale trzeba wlaczyc:
http://img685.imageshack.us/img685/4218/scr311.jpg
Oraz podejrzewam, ze trzeba rowniez wlaczyc jedna z opcji DRL:
http://img252.imageshack.us/img252/4934/scr293.jpg
W sumie w razie czego to grozi mi co najwyżej mandat za jazdę bez świateł :)
Musze to przetestować - a później pokombinować z DLR od skody