Tańszy ok 260 zyla za nowke i starczy do twoich potrzeb .
Printable View
Tańszy ok 260 zyla za nowke i starczy do twoich potrzeb .
Dzięki za propozycje, ale wolę dołożyć to 60 zł i mieć coś z tych dwóch. Różnią się one tylko wyglądem, czy jednak będzie jakaś różnica w dźwięku i opcjach ?
I tak clarion gra lepiej niz pionek , najprosciej jedz do mm i sobie posłuchaj pionka i clariona lub alpinki , z tym ze na płytce a nie na radiu :)
witam wszystkich,
Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem A3 r 99. Jedyny problem jaki mam z tym autem jest taki ze nie gra fabryczny subwoofer. Elektryk stwierdzil ze ejst to wina radia, ktore nie ma wyjscia na subwoofer (radio nie jest seryjne). Aby zaczal on grac polecil albo dokupienie wzmacniacza do tego radia ktore mam albo zakup radia seryjnie montowanego.
Wybrałem druga opcje, w zwiazku z tym moje pytanie:
1. jakie radio bedzie pasować (A3 r.99) ? Z tego co sie orientowalem to na pewno chorus I i concert I.
2. Co z chorus II concert II, i concert plus?
3. Czy wszystkie radia obsluza subwoofer i 4 glosniki?
4. czy wszystkie wymienione maja wrodzona wade z potencjometrem?
5. Ktore radio z tych pasujacych byscie polecili?
z gory dziekuje za pomoc
Jezeli masz tak samo jak w 8p to to http://allegro.pl/adapter-audi-vw-sk...774886672.html
i po problemie a gra?o zacnie .
Chyba ze nie masz rca w radiu to to http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-m...803699319.html grac bedzie ale sza?u ni ma lepiej radyjko z wyjsciem na suba najlepiej regulowanym , np clarion ten co nizej :)
Z orygina?ow concert II , ja polecam mia?em i tez zle nie gra?o , ale to i tak drozej niz clarion :) i bez mp3 , jak komus zale?y :)
Co by nie wiało nudą, to zadam jeszcze jedno pytanie. Wiadomo, że radioodtwarzacze używane są tańsze. A gdybym chciał na takie radio wydać do 400 zł i godził się na używane, to co byście polecili ?
Zdaję sobie sprawę, że do 400 zł nowego radia szałowego nie kupię, a wydaje mi się, że właśnie używane idzie już coś lepszego dostać.
Jak na alledrogo to szukaj takiej opcji co sam odbierzesz , taka rada jak nie lubisz hazardu ,
radyjka godne uwagi
alpinki 9815 , 9812, 9830,9831,starsze 7893,7894,7892 jest wiele ciekawszych niz nowe
clariony DXZ828R,DXZ928R,DXZ768RMP,DXZ845MC,DXZ818RMPDXZ948 RMP troche ponad ale warto , jest tego sporo z tymze starsze clariony trza dobrze laser sprawdzic , ale w razie problemów nie ma tragedi siedzi tam najczesciej sony za ok 100 z wymiana :) te radyjka sa z końcowka mocy , sa tez takie co nie maja ale o takie nie pytasz :)
A pozwole sie nie zgodzic CLARION DRX960Rz to da sie kupic zalezy od stanu , kolega ma takie i za 400 podejrzewam ze by sprzedał ale to nie radyjko dla amatorów :) , za wyznacznik ceny nie brał bym aukcji z allegro , jak ktos jest cierpliwy czasem mozna kupic dobre radyjko w dobrych pieniążach :)
AdiLDZ jestes z łodzi jak chcesz to podam namiary na mojego kolege pojedziesz pogadasz moze cos kupisz :)
Osobiście nie słuchalem tego Clarka, ale ludzie, którzy go słuchali i są bardziej osłuchani w różnych klockach ode mnie twierdzą, że on nie zachwyca :P