neo, chyba miałeś na myśli E52, ale to nie o tym temat... E51 sam używam, ale to już niestety przeżytek (choć tak dobrego modelu Nokii jak ten nie widziałem od czasów 6310i)
Printable View
neo, chyba miałeś na myśli E52, ale to nie o tym temat... E51 sam używam, ale to już niestety przeżytek (choć tak dobrego modelu Nokii jak ten nie widziałem od czasów 6310i)
taaa E52 :D sorka za blad :)
Mówicie że E52 jest niezła ? Hmm gdzieś mnie nie przekonuje wyglądem.
Zapomniałem dodać że bardzo ważne zeby miała bluetoucha bo mam głośnomówiacy przez BT w audi. Ale ten model na pewno ma BT.
Kolega mi właśnie przed chwilą polecił nokie 6500 albo 6700. Tą 6500 widziałem bo miał przy sobie i bardzo solidnie wygląda.
6500 slide? toż to jest model ciekawy, jak już się popsuje to już koniec. Podobno 6700 też jest tego typu niestety :/ chociaż to niezły telefon :D
ja uparcie polecam e72 :)
No może i fajny ten E72 ale te klawisze to trzeba zapałką wciskać czy jak ? :D
dla mnie te klawisze są na prawdę bardzo wygodne, bateria długo trzyma i w ogóle :) Weź do ręki e72 albo e71 bo to prawie to samo i zobaczysz. jeden dzień max i piszesz komfortowo :)
zadaj sobie pytanie, czego oczekujesz od telefonu ? bo tyle dostaniesz odp ile osoba na forum.
Wg mnie może być nawet rozsuwany albo nawet z klapką lub stanardowy - tak zwykły. Ale te kombajny jak E72 - mnie akurat osobiście nie podchodzą, tak samo jak te z wielkimi ekranami dotykowymi.
Żeby tylko nie trzymał dzień czy dwa - tylko nieco dłużej albo jak najdłużej :D
No i tak jak mówiłem - BT żeby miał koniecznie - potrzebne do głosnomówiącego w aucie.
Może mieć dobry aparat, taki bajer jak latarka też mile widziany.
Reszty wogóle nie używam, żadnych navi, muzyki, netu. Staroświecki jestem :D
to e52 Ci się spodoba :)