8L0820043B - produkowane od 09/96 - 07/97
8L0820043D - produkowane od 08/97 - 07/99
są jeszcze z literkami M, N, C, E. w gruncie rzeczy raczej niczym sie nie różnią tylko tym kiedy je wsadzali. Przynajmniej nie ma nic o zmianach.
Printable View
8L0820043B - produkowane od 09/96 - 07/97
8L0820043D - produkowane od 08/97 - 07/99
są jeszcze z literkami M, N, C, E. w gruncie rzeczy raczej niczym sie nie różnią tylko tym kiedy je wsadzali. Przynajmniej nie ma nic o zmianach.
Dzieki za odp. Rozumie że przykładowo miałem D a włoże B to bedzie dzialać ?
D od B różni sie wizualnie. Popatrz sobie na allegro.
Ja równiez mam podobny problem jak polin2. Równiez nie obraca sie kółko sprezarki i nie chodza wentylatory. Srodek nabity, klima odgrzybiona, tyle ze nie chłodzi. W serwisie tez mi powiedzieli ze to prawdopodobnie jest brak napiecia, który moze byc spowodowany przepalonym lub przerwanym jakims kabelkiem, albo jakis bezpiecznik itp. We wtorek bede u goscia który zajmuje sie klimatyzacjami i jezeli mi to naprawi to dam znac co było przyczyna.
Witam,
ja mam podobny problem.
Mianowicie nie dochodzi mi napiecie do sprzęgła klimy.
sprawdzałem na kostce pod osłoną przy bagnecie.
Ktoś wie gdzie ona dalej idzie?
A odnosinie wiatraków sprzawdź kostkę która również mieści się pod osłonką dochodzi do czegóś w rodzaju termostatu. u mnie była odpięta i nie załączały się wiatraki.