popryskaj lusterka wodą ,włącz ogrzewanie szyby i jak masz to ci szybko odparuje
Printable View
popryskaj lusterka wodą ,włącz ogrzewanie szyby i jak masz to ci szybko odparuje
a to nie jest tak, że one działają poniżej jakiejś temperatury? ogrzewanie szyby przedniej czy tylnej?
W takim razie ja mam coś nie tak bo mi działają przy każdej temperaturze,a wiem bo po myjni w taki sposób susze lusterka(mam tylko tylną grzaną)
Dziś przy 11st lusterko samo grzało (drugie odłączone) wiec chyba coś jest na rzeczy ale dokładnie nie wiem. Trzeba doczytać.
Witam, odkopuje temat. Mam przedlifta 2000 rok i mam wkłady z termoregulatorami. Numer oem to 4B0857535B. Ma ktos moze namiar na jakieś zamienniki z takimi termoregulatorami? Wszędzie sa tylko zwykłe wklady grzane bez tego ustrojstwa, a nie chce zeby grzalo caly czas bo moment i sie wypali. Po stronie kierowcy juz wyzional ducha i grzeje caly czas, lusterko sie wypaliło (sa takie brązowe plamy) i prawie nic juz nie widać. Jedynie oryginal w aso ale to kwota 350 zł :/
szukaj wkładów do AUDI A3/8L A4/B5 A6/C5 bo są zamienne
Wszystkie przedliftowe tych modeli są takie same jak 8L przedlift?
to ten sam wkład
Niestety przejrzałem cały internet i te wkłady przedliftowe w zamienniku nie występują z tym termoregulatorem. Poliftowe owszem. Pozostaje kupic zwykły grzany wkład i tyle.
przerób instalację i daj po liftowe lusterko z angola
https://www.a3-club.net/forum/showth...56#post1546456