To niezle, wiekszosc branzowych pism nie dostala go do testow, a Ty juz go miales, lol
gratki
Printable View
To niezle, wiekszosc branzowych pism nie dostala go do testow, a Ty juz go miales, lol
gratki
No widzisz Miro, ja go miałem bo nie jestem "większością branzowych pism" :) Jak masz znajomych bezposrednio w samsungu, to wszystko jest mozliwe.
SGS III niebawem zagości u mnie w domu :P Brat jako maniak samsungów na niego już poluje ;)
Będzie do sprzedania SGS I jak coś ;)
SGS III wedlug mnie paskudnie wyglada.Tez czekalem,ale juz z czekania zrezygnowalem i kupilem Xperia S.Jak na razie jestem bardzo zadowolony.
Moim skromnym zdaniem SGS III wygląda nie za ciekawie, wole dużo bardziej kształt mojego SGS II
mi najbardziej "lezy" HTC One X
JA nie zmieniam swojej Motoroli RAZR ;) Nie ma telefonu który by mi się bardziej podobał puki, bo jednak SGS III ohydny jest :/
mniej kanciasty od sgs II, htc nie kupiłbym...o Xperii...nie nie dziękuję :)
Ja tam polecam Iphon 4 :)
żona ma xperia Arc i szału niema
Taa, teraz się zacznie 15 stron offtopu pt: ja wolę to, a ja wolę tamto...
A teraz pytanie zadaje co do Orange. Mają puszczać mecze w tej Telewizji Tu i Tam mecze EURO, widze z w google Play tez jest aplikacja na andki. Czy kupujac starter i rejestrując go na orange.pl (to doczytalem, ze musi miec aktywne konto na portalu orange) wystarczy do ogladania Euro na moim knocie? A może trzeba uzupełnić konto i wykupić subskrybcje? Macie jakieś grubsze info na ten temat?
galaxy s III ktoś ma, użytkuje..??
zastanawiam się nad nim...
Cena na moim magazynie to 2000 netto gdybym chciał dla siebie sprowadzić, sprzedaż poza promocją wiąże się z ceną 3199zł jak to zwykle ma miejsce "poza promocją".
w krakowie skupuja po 2300
za 2500 idzie kupic z faktura
mysle ze cena ustabilizuje sie na pulapie 1700-1900zl, jak bylo rok temu z S2
jak go beda ruscy brac, to bedzie trzymal cene (tak jak S2 i wszystkie gejfony )
taka prawda, teraz jest na to szał, to cena jest oporowa, ja bym tyle nie wyrzygał na to.
Ja bym przeczekał ;)
Sam kupowałem RAZR zaraz po premierze za granicą, teraz zbyt wiele z tej kasy nie zwróciło by mi się..:P
najdro?szy jaki widzia?em..:P
http://allegro.pl/bialy-samsung-gt-i...404967510.html
Sony Xperia S - korzysta ktoś? jakieś opinie?
ja mam od tygodnia i powiem ,że porównywałem z SGS2 i Motką RAZR i w tej samej kasie wole X S. Aparat robi robote o dziwno nawet przy sporym zaciemnieniu gdzie ex HTC HD2 nic by nie zrobił a tu całkiem ostre zdjęcia.
Szybko robi zdjęcie kolejno jedno po drugim czasem trochę długo łapie AF.
Filmy HD nie przycinają , nagrywanie w FHD też robi robote (29,9999 klatek/s)
Też się nie zawiesza , pamięci sporo , obudowa nie ryśliwa , nie ślizga się nie palcuje. Tylko trzeba się przyzwyczaić do klawiszy bo są nad świecącymi ikonkami - początkowo w*****a ale potem można żyć.
Cięższy od SGS2 i węższy ale dłuższy.
Wkurzające gniazdo usb pod zaślepką - z racji że jak typowy smartfon jak się bawisz to musisz ładować :P dzień intensywnej zabawy wystarcza.
Gniazdo micro HDMI i kabel w zestawie - robi robote na TV ale przedłużki HDMI potrzeba bo kabelek fest długi nie jest.
Wyświetlacz to bajka bardzo ostry (wysoka rozdziałka) i kolory wyraziste nie odstępuję SAmoledowi w niczym. Dobrze reaguje na dotyk.
2 mikrofony jeden na dole drugi na tyle obudowy (chyba do redukcji szumów) i HD Voice pięknie śmiga.
Koledze spadł i od razu wyświetlacz padł - motka RAZR przeżyła bez problemu więc kto co woli.
o dzieki Pany za wyczeprujące info :D piszą jeszcze, że bateria jest kiepawa (rozumiem, ze to smartfon, mi zaden nie wytrzymal pelnej doby :D), ale to telefon dla zony i jej galaxy S trzyma 5 dni... hehehe wiec tragedia czy nie?
żonie się xperia s nie podoba - bo to "cegła" wielka dlatego dostała xpierię neo V białą.
e tam, mojej sie podoba :) jak z baterią?
z baterią szału ni ma - jest niewymienna , 1-2 dni
p.s. tylko pamiętaj o micro sim :)
i tu mnie załamałeś tą micro sim :(
dmdash, to weź sobie ją przytnij i po sprawie. 10 sekund roboty. Nie kumam w czym problem? :>
bo moja kobita jest zakręcona jak baranie rogi i już widze jak gubi te adaptery, żeby przełożyć sobie do innego telefonu :mrgreen:
Po co przekładać...idziesz do operatora prosisz o druga kartę sim z tym samym nr tel... Jeśli chcesz korzystać z fora nr1 to fon nr 2 włącz w tryb offline i na odwrót:) koszt operacji drugiej karty sim w zależności jak wynegocjujesz
cenę...jak Ci się nie uda to koszt około 60-70zl :P
z tym "trzymaniem baterii" to jeden i ten sam model smartfonu drugiemu takiemu samemu nie rowny, nawet nie chodzi o aplikacje, wystarczy inna wersja androida itd, a bateria potrafi dluzej/krocej trzymac o nascie godzin z tymi samymi aplikacjami w tle.
dobrym przykladem jest ostatni oficjalny, ponoc jak do tej pory najlepszy, rom na SGS2 , LPW , potrafi zezrec przez noc 20% baterii, a telefon bedzie sobie tylko lezal z wylaczona siecia, task killerem itd
to samo na wczesniejszym LPD i bateria schodzi za noc cale 3-4%
Ja pytałem bo nie długo będę brał duplikat na drugi fon...i koszt50zl:)
i tak i nie
nie pytalem sie o to jaki proces czy soft skraca zywotnosc baterii, a podawalem przyklad jak to samo dzial z innym ROM-em a jak z innym
dlatego pisanie ze smartfon jednemu trzyma jeden dzin, a drugiemu trzy dni jest bez sensu, bo zalezy to od bardzo wielu czynnikow, ten sam egemplarz z takim samym softem bedzie sie zachowywal inaczej.
mam nadzieje ze dotarlo teraz
w czym problem jesli masz nowa sim carte idziesz do komisu dajesz 10 zl przycinaja ci
i w kazdej chwili możesz wsadzć w ramke od wycietej karty i wsadzic do zwyklego tel
można nożyczkami i kupić adapter za 1zł
Oplaca sie Iphona 4s w play?
145zl netto - umowa na 24 miesiace, iphone 4s 16GB za 1zl...
2gb netu jest i reszte free
Przenieś swój biznes do T-mobile! :)
W tmobile iphone 1500zl
Panowie z Jabłuszkiem..
jakich aplikacji uzywacie? :)
ja sgs3 odebralem, wypas!!!
Co bardziej opłaca się wziąć Samsung Galaxy S+ czy Sony Ericsson Xperia Arc ewentualnie Sony Ericsson Xperia Arc S ?
cenowo ARC żona ma pół roku i całkiem całkiem a co do bajeru to S
czyli o galaxy S+ zapomnieć tak ?