jest bo względem serii zagra to o niebo lepiej
Printable View
Z tym o niebo lepiej to bym nie szalał :D Pojęcie względne... Wg mnie nie ma sensu podłączać wooferów, które mają coś ok 100W w RMS (z tego co pamiętam) pod samo radio... Bo to nie ma prawa zagrać. Szukaj głośników które mają mniej W w RMS jeśli ma to być zasilane z końcówki radia...
no pod radiem :P załóż i zamelduj czy jest już niebo
- - - Aktualizacja postu - - -
a oryginalne co , miałem i złego słowa nie powiem za 200 lepszych nie kupisz
- - - Aktualizacja postu - - -
kup dlsa , a używane to jakieś referensy nigdy nie wiadomo co się trafi .
mirek_smok sama barwa i jakość dźwięku względem seryjnych o niebo ale do właściwego nieba rzecz jasna daleka droga
ta barwa dsk ... tw rani uszy wofer nie lepszy niż ori , zwrotki cieniutkie , lepiej w ori założyć zwrotki dobre i będzie lepiej .
(dla niektórych jakość mylnie pojmowana ilością wysokich tonów wystarczy zmienić kondzia i oryginalne zagraja lepiej nie trzeba wydawać kasy na głośniki )
A i jeszcze ustawienie radia pewnie bas na max i wysokie też :)
To co polecacie w końcu , może inny model głośnika ? Będę wyciszał w tyg , przy okazji głośniczek bym wsadził
Ja jak kupowałem 8 lat temu pierwszy raz po kupnie auta głośniki to kupiłem właśnie DSK 160. I tweeter tak kuje, że nie da się słuchać muzyki :D Są osoby, którym się to podoba, ale nie ma to nic wspólnego z poprawnym graniem. Co do wooferów to pod inną zwrotką wg mnie grają przyzwoicie ;)
charczą przy wysoko ustawionym basie