Zamontowałem niebieskie oświetlenie LED audio w bagażniku :D
Printable View
Zamontowałem niebieskie oświetlenie LED audio w bagażniku :D
Nie dziś, co prawda, ale temat świeży: nowa gałka zmiany biegów, podstopnica + nakładki. Heble Zimmermanna tarcze + klocki (przód i tył). Letni setup (białe OZ 17"). Następnie myjnia i odkurzanie. Chyba nieźle, jak na dwa dni...
Wymieniony przegub zewnętrzny lewy przód oraz sprężyny z tyłu na Eibach ProKit. Tak na święta...
spuściłem paliwo przed sprzedażą , dolałem mineralnego oleju stary byl 7 lat , ukradłem z niego trójkąt i lewarek , kolo dojazdowe było dziurawe , do tego osłonę przegubu rozcielem nożyczkami..... jeszcze mu stop w drzwiach popsułem, do tego mu życzę aby mu eis rozje....aaaa w bramie i zaczęła dymić na niebiesko
- - - Aktualizacja postu - - -
ogółem był zadbany
tak własnie:) poniosło mnie może z deka
Wymyłem odkurzyłem w środku a tydzień temu wyieniłem klocki i tarcze na przód :) Teraz walcze z nierównymi obrotami
Co prawda nie zrobiłem, ale szykuję się :D Kwestia tygodnia jeśli chodzi montaż DP od Dem-Car, oraz ładnej pogody jeśli chodzi o detailing, zbieram graty na pielegnowacauto.pl
W końcu muszę się pochwalić nową głowicą AMC ... http://www.wrzucajfotki.pl/di-28VXRWJO.jpg
Do tego wymieniono: Płyn chłodzący na G13,zestaw rozrządu,pompa wody,panewki,popychacze,dźwignie zaworowe,osie dźwigienek,świece żarowe,króciec głowicy układu chłodzenia,uszczelniacz wału korbowego i takie tam drobiazgi...