-
Kupiłem A3 8L z połowy 2000 roku i niestety ma ona zakodowane radio, a ja nie mam kodu... Teraz pytanie brzmi - opłaca mi się kombinować i szukać do tego radia kodu, czy lepiej będzie kupić jakiś plug & play z blaupunkta lub pioneera? Jak w ogóle grają takie zamienniki? Trzeba robić jakieś przeróbki, czy wszystko jest w zestawie? Mam na myśli produkty z rejonu 300zł
-
Wie ktoś jakie wymiary ma głośnik w subie bose? Mam nagłośnienie bose ale ktoś chyba sobie wyjął subka i teraz chciałbym w puste miejsce w obudowie wmontować coś :D Warto pakować tam głośnik z suba ze zwykłego 8p? Miały taką samą moc czy szukać oryginalnego bose?
-
z tego co wiem to bose ma osobny wzmacniacz, a w zwykłym np blaupunkta wzmacniacz jest razem subwooferem, wiec szukaj bose
-
Na olx znalazłem subwoofer w podobnej obudowie co ta moja, tylko tam nie było tego napisu bose i się główkuję czy wejdzie sam głośnik do mojej obudowy. Wzmacniacza tam nie widziałem :)
-
to szukasz samego głosnika czy całego subwoofera? Głosnik na moje oko tam jest 130mm
-
Samego głośnika z subwoofera. Bo u siebie mam "skrzynię" ale bez głośnika ;)
-
Zwykły subwoofer w A3 w nadkolu z jednym głośnikiem ma 16cm, a nie 13cm. Chyba, że BOSE ma mniejsze głośniki w co wątpię...
-
A nie jest tak ze bose ma 2x16 cm a zwykły raz , bose nie miałem ale w nie których audi tak było aczkolwiek to nie ma wpływu na dźwięki z niego wydobywające się a użyty materiał do budowy .
-
-