Pozostaje jeszcze ustawienie w płaszczyźnie poziomej (na boki). Najlepiej to robić w czasie mgły gdy widać snop światła. Prawe powinno świecić prosto, a lewe delikatnie w prawo.
Printable View
Pozostaje jeszcze ustawienie w płaszczyźnie poziomej (na boki). Najlepiej to robić w czasie mgły gdy widać snop światła. Prawe powinno świecić prosto, a lewe delikatnie w prawo.
Witam. Mam takie szybkie pytanie, jestem przed zakupem lamp poliftowych i montowaniu w A3 przedliftowej. Wszystko prawie wiem co i jak, tylko nie wyczytałem nigdzie info o mocowaniach lamp. Czy rozstaw mocowania lamp poliftowych jest taki sam jak w przedliftowych? Wywnioskowałem że tak skoro nikt o tym nie wspomina. Oraz drugie pytanie proforma, zderzak i maski w żaden sposób nie dopasowuje się do lamp, tylko błotniki podcina, wtyczki przerabia i to wszystko?
Mocowania pasują. Przerabiasz tylko błotniki ( docinasz ) i wtyczki zamieniasz na poliftowe.
Wszystko tu opisane nic poza tym.
http://www.a3-club.net/forum/showthr...a-przed-liftem
Dzięki wielkie.
Czytałem tego posta i tylko tak dla pewności chciałem dopytać o te mocowania.
Panowie, a może się ktoś wypowiedzieć co miał polifty zamienniki np. TYC i zmienił je na ori HELLA, czy zauważył jakąś poprawę/różnicę ?
Ja zauważyłem taką poprawę/różnicę, że mogę sobie do woli regulować wysokość świateł i regulacja się nie spieprzy... :)
Jakość wykonania również jest dużo lepsza.
Czyli raczej odradzasz kupno zamienników ?
Raczej na pewno. Do tego w podobnej cenie lub nawet niższej kupisz używane ori polifty.
Zregenerować, możesz je sobie sam, jeżeli będzie taka potrzeba.
Potwierdzam to co pisze chudy92. Miałem TYCe i głównie są problemy z regulacją.
JA też TYCe mam i raz wyregulowałem jakims cudem po wielkich zmaganiach i wolę się ich nawet teraz nie tykac :P