Cześć,
potrzebuje numer czujnika położenia wałka rozrządu (Camshaft Position Sensor (G40)) w A3 8P 2005.
Silnik: 2.0 TDi BKD 140KM.
Cześć,
potrzebuje numer czujnika położenia wałka rozrządu (Camshaft Position Sensor (G40)) w A3 8P 2005.
Silnik: 2.0 TDi BKD 140KM.
a gdzie on pyta o czujnik halla ?
numer ktory podajesz to faktycznie halla, ale to czujnik polozenia pedalu sprzegla !!! a nie walka rozrzadu
( pytal o camshaft a nie clutch hall... )
g40, tak zwany nadajnik impulsow, zamawiac, kupowac po VIN
do BKD starego bedzie najprawdopod 03G 957 147 C
a w najstrszych BKD jeszcze takie : 036 906 433 E albo B ( rozni producenci )
i rozne BKD
przed zamówieniem orygin. koła sygn.
wału korb. poz.8 ze względów techn.
należy sprawdzić, czy koło sygn. jest
zamontowane w samochodzie.
[QUOTE=Miro;1505240]a gdzie on pyta o czujnik halla ?
numer ktory podajesz to faktycznie halla, ale to czujnik polozenia pedalu sprzegla !!! a nie walka rozrzadu
( pytal o camshaft a nie clutch hall... )
A no faktycznie,mój błąd!
Potrzebuje nr kat. króćca wody
https://zapodaj.net/images/bb3507eab1296.jpg
Panowie, nietypowa prośba :D mam nr części, ale chciałbym się upewnić czy podpasuje do mojego auta, mianowicie listwa chromowana dyfuzora tylnego zderzaka
nr: 8T0807791B
Pochodzi z Audi S5, ale podobno pasuje także do A4 B8? Chciałbym potwierdzić tę informację i jeśli pasuje do A4 B8 to czy do Avanta/Sedana jest taka sama? :)
będę bardzo wdzięczny, bo szukam z pół roku i wreszcie chyba trafiłem...
Panowie ostatnio nikt nie odpisał może teraz . Potrzebuję numeru sterownika skrzyni biegów ( automat tiptronic ) dla 2004 2.0FSI VIN : WAUZZZ8P44A102823
Potrzebuję informacji co pokazuje ETKA : 09G 927 750 C czy 09G 927 750 BQ.
.
Potrzebuje numeru pompki zamka centralnego do Aczy 1.9TDi asz wersja komfort. OBecnie zalozona jest pompka od Audi A4 combi. I sa cuda. Otwieram bagaznik zamyka sie samochod zamykam kluczykiem bagaznik otwiera sie auto
Potrzebuje nr. przegubu zewnętrzny i wewnętrzny do audi a3 8P 1.9 TDi BKC VIN WAUZZZ8P65A075237