ehh..... odbieram to jako ubliżenie... każdy stara się pomóc jak może i napewno ja osobiście nie pisze o czymś o czym nie mam zielonego pojęcia.
pamiętaj, że kolejność podłączenia wtyczek do pompki tez jest ważna.
Printable View
ehh..... odbieram to jako ubliżenie... każdy stara się pomóc jak może i napewno ja osobiście nie pisze o czymś o czym nie mam zielonego pojęcia.
pamiętaj, że kolejność podłączenia wtyczek do pompki tez jest ważna.
nie chce nikomu ubliżać a tym bardziej osobom które mają większą wiedzę na dany temat odemnie -poprostu się troche wkurzyłem ze względu na tą pompkę bo myślałem że będzie PnP działać atu lipa. Jeśli się czujesz urażony to przepraszam ale też trzeba zrozumieć osoby które się pytają bo mają jakiś problem a inni piszą coś co nie wnosi nic do tego żeby go rozwiązać.
Jeśli chodzi o pompkę i jej podłączenie to jaka powinna być sekwencja podłączenia wtyczek? Bo ja podłączałem wtyczki zaczynając od czarnej dużej potem środek i skrajna prawa...szczerze niewiem czy dobrze...
Czy to oznacza ze ja rowniez nie mam pojecia na ten temat?
ja powiem tylko tyle, tez miałem problem z pompką, moja nie obsługiwała pilota radiowego i była czesciowo zalana, ale gdy miałem wydac 200-350 zł na drugą pompke, to dałem sobie spokój, załozyłem sterownik za 65 zł i smiga pół roku i wszystko działa co tylko chce wiec nie wiem jaki jest sens wydawac tyle kasy, ale ok nie moja sprawa ani nie moje pieniądze;)
nigdy nie poddaje pomysłów na reperowanie, które cokolwiek kosztują. Jeśli już coś kosztuje, to czysty alkohol, który służy np do czyszczenia układów scalonych z nalotu. Staram się znaleźć rozwiązania, które jestes w stanie wykonać samemu jednocześnie wykluczając inne podzespoły. Kolejność wtyczek to duża czarna następnie strona przeciwna, a na koniec środkowa. Rozumiem, że otwierasz bagażnik kluczykiem, bo jeśli pompka nie działa należycie to elektryczne otwieranie bagażnika mogą nie funkcjonować. MOje pytanie brzmi: Czy podczas otwierania bagażnika kluczykiem słychać pracujący siłownik elektryczny klapy bagażnika?
Niestety otwierać kluczem klapy nie mogę gdyż jest rozwalona po nieudanym włamie przez złodziejaszków. Spróbuję jeszcze podłączyć w takiej kolejności jak piszesz.
masz dwa kluczuki?
Witam. Mam pompkę z końcówką L, zamierzam wymienić pompkę na taką z opcja pilota, mam ich kilka i z ciekawości podłączę taką co obsługuje alarm dam znac czy tez będą takie objawy jak u Ciebie mari
etanol- mam tylko jeden kluczyk niestety gdybym miał dwa próbował bym jeden w zamek a drugi w stacyjke...ale niestety.
a czy gdy próbujesz otworzyć auto z kluczyka, słychać normalnie pompkę? Jeśi tak to czy nie pracuje wtedy zbyt długo ?