Bo żadne ćwiczenia typu a6w, brzyszki, ławeczki nie rzeźbią brzucha:). Krate się robi areobami i dieta:), ale czy to czas na takie rozmowy? Przecież jest grudzień:D
Printable View
Bo żadne ćwiczenia typu a6w, brzyszki, ławeczki nie rzeźbią brzucha:). Krate się robi areobami i dieta:), ale czy to czas na takie rozmowy? Przecież jest grudzień:D
otóż to niedługo śledź i te sprawy :D
odpuście szóstke weidera, nie ma sensu, za bardzo pracują mięśnie pleców i zbyt dużo ćwiczeń na górne partie w porownaniu do dolnych partii brzucha, poszukajcie ciekawszego treningu, pełno jest ich w sieci
Może inaczej, ćwiczyłem kiedyś sporo i dużo czytałem. "Szóstka" pomogła mi poprawić stan mięśni brzucha - zrobiły się mocne i nabrały odpowiednich kształtów. Niestety masz dużą rację w drugiej części wypowiedzi - bez aerobowych ćwiczeń i diety, moje nowo wypracowane mięśnie były nadal przykryte warstwą tłuszczyku ;P A wytrwanie do końca szóstki to już inna historia - niewielu znam co dotrwało :D
Jedno z lepszych ćwiczeń na brzuch, gdzie nie ma miejsca na oszukiwanie ;-) no i w dużej części pracuje dolna część mięśnia, o co trudno przy normalnych brzuszkach. Do tego hantelka 10kg między stopy i jest miazga :D
Nie obciąża pleców (wiem, bo mam z nimi problemy :( ), szybko do góry, chwilę przytrzymujemy i woooolno opuszczamy, ot cała filozfia ;-)
...a ćwiczenie to... unoszenie nóg w zwisie
http://youtu.be/w9rr-7XQ2M0
Koledzy czy mięśnie są w stanie na tyle się przyzwyczaić że zanikają kompletnie jakiekolwiek zakwasy ? Na początku dzień po a nawet dwa po siłowni czułem że ćwiczyłem , teraz chodze , ciężary idą w górę , na siłowni czuje już załamanie mięśni , na następny dzień cisza i spokój ...
pewnie że tak, mięsień szybko sie przyzwyczaja
spróbuj wprowadzić kilka zmian w wykonywanych ćwiczeniach
nie masz zakwasów bo pewnie wykonujesz ciągle te same ćwiczenia. Spróbuj zmienić ćwiczenia ;) a po 2 zakwasy o niczym nie świadczą najważniejsze żebyś dobierał odpowiednie ciężary i dobrze wykonywał każde ćwiczenie. co do brzucha i A6W jestem na 18 powtórzeniach więc do mety nie wiele brakuje :D a efekt na prawdę fajny, mam zdjęcia dla porównania że to działa :P
rzeczywiscie mięsień się przyzwyczaja do wysiłku ale lekki zakwas zawsze jest dzien, dwa dni po treningu jeśli dobry trening zrobiłęś.
no to może rzeczywiście coś źle robię :/ ale wydaje mi się że nie , plan rozpisany mam , robie wszystko tak jak powinienem a zakwasu brak :(